VIDEO: Elliottin hörppy oli maksaa kalliisti – kuin toisinto viime keväältä!

Brian Elliottin hörppy oli kuin toisinto viime kevään pudotuspeleistä.
Brian Elliottin hörppy oli kuin toisinto viime kevään pudotuspeleistä.

Philadelphia Flyersin maalivahdin Brian Elliottin hörppy oli käydä kalliiksi viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleville oranssipaidoille.

Philadelphia Flyers taistelee Florida Panthersin kanssa Itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta ja viime yönä se kohtasi kotonaan Carolina Hurricanesin.

Kyseessä oli pennsylvanialaisseuran kauden toistaiseksi tärkein ottelu ja monien yllätykseksi Flyers valitsi pelaavaksi maalivahdikseen Brian Elliottin, joka oli lähes kaksi kuukautta loukkaantuneena.

Tuo valinta oli käydä kalliiksi Flyersille, sillä Elliott oli enemmän tai vähemmän läpi ottelun epävarma ja ajassa 53:41 Jordan Staalin heitto maalille painui pienestä kulmasta luvattoman helposti maaliin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Elliottilta nähtiin lähes identtinen hörppy viime kevään pudotuspeleissä, kun hän toimi vielä Calgary Flamesin maalivahtina. Tuolloin hänet vaihdettiin kyseisen maalin jälkeen pois tolppien välistä, vaikka ottelu oli ehtinyt vanhentua ainoastaan hieman yli viisi minuuttia ja tilanne oli 0-1.

Ottelutapahtumia selkeästi hallinnut kotijoukkue kuittasi kuitenkin Elliottin hörpyn 34 sekuntia myöhemmin, kun Jakub Voracek iski taululle 4-3-maalin. Kun lisää maaleja ei nähty, Flyers otti tiukan kiinnityksen pudotuspelipaikkaan.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sebastian Aho maalin päähän 30 osumasta – Teräväinen syöttäjänä