VIDEO: Erik Haula puri ex-seuraansa – kauden 20:s maali ja raju tuuletus!

Erik Haula ei peitellyt riemuaan, kun hän osui entistä seuraansa vastaan.
Erik Haula ei peitellyt riemuaan, kun hän osui entistä seuraansa vastaan.

Vegas Golden Knightsia nykyisin edustava Erik Haula purki tuuletukseensa kaikki ne näytönhalut, jotka hänellä oli palatessaan vanhalle työpaikalleen.

NHL:n Läntistä konferenssia johtava Vegas Golden Knights pelasi kokonaiskuvaa katsottaessa vaisun ottelun vieraskaukalossa Minnesota Wildia vastaan.

Nevadalaisnippu oli alusta alkaen täysin purjeessa isäntien kanssa ja esimerkiksi kahden ensimmäisen erän jälkeen laukaukset olivat Wildille tylysti 30-13. Lopulta Golden Knights nöyrtyikin ottelussa 2-5-vierastappioon.

Jos vierasjoukkueelta halutaan hakea yhtä valopilkkua, oli se eittämättä Erik Haula. Viime kesänä laajennusdraftin yhteydessä Vegasiin päätynyt suomalainen puhkui näytönhaluja ottelun alusta alkaen ja ajassa 26:19 ne konkretisoituivat jo kauden 20. maalin merkeissä.

Osuma vanhaa seuraa vastaan maistui selvästikin todella hyvälle, sillä hän tuuletti maaliaan todella riehakkaasti.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Haula oli mukana myös joukkueensa toisessa osumassa, joka syntyi niin ikään ylivoimalla, sillä hän oli kakkossyöttäjä Nate Schmidtin iskemässä kavennusmaalissa.

26-vuotias suomalaispeluri, joka on saanut Vegasissa täysin erilaisen mahdollisuuden verrattuna Minnesotaan, on ollut yksi NHL:n kuumimmista pelaajista viime aikoina. Haulalla on nimittäin parhaillaan meneillään huima kahdeksan ottelun mittainen pisteputki, jonka aikana hän on tehnyt tehot 5+6=11.

Kaiken kaikkiaan Erik Haula on pelannut kuluvan kauden aikana 47 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 20+19=39. Hän onkin rikkonut vuonna 2015-16 syntyneen edellisen piste-ennätyksensä jo viidellä pisteellä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kenen kanssa juttelet, Marc-Andre Fleury? Peilikuvan?!