VIDEO: Erik Haula löi ensitahdit – Vegas shokeerasi Calgaryn aivan loppuhetkillä!

Erik Haula käytti surutta hyväkseen Calgary Flamesin käsittämättömän hölmöilyn ja paniikin.
Erik Haula käytti surutta hyväkseen Calgary Flamesin käsittämättömän hölmöilyn ja paniikin.

Calgary Flames oli jo kovaa vauhtia päättämässä neljän ottelun mittaisen tappioputkensa, mutta Erik Haula ja Vegas Golden Knights olivat asiasta eri mieltä.

Flamesin ja Golden Knightsin erittäin tasokas ottelu oli jo vääjäämättä etenemässä kohti liekkipaitojen voittoa, kun vielä kaksi minuuttia ennen päätössummeria tilanne taululla oli 2-1.

Vaan ajassa 58:14 käynnistyi – Erik Haulan toimesta – jotain sellaista, joka Calgaryn suunnalla halutaan unohtaa enemmän kuin nopeasti.

Huippukautta pelaava Erik Haula nimittäin tasoitti ottelun…

..ja Haulan maalista ehti kulua ainoastaan kymmenen sekuntia, kun Jonathan Marchessault tälläsi taululle joukkueensa 3-2-johtolukemat. Lopulta David Perron oli se kaveri, joka sai kunnian iskeä 4-2-maalin tyhjään rysään.

Kuten varmasti huomasitte, Haulan tekemä maali oli täydellinen lahja, mutta se ei ota osumalta mitään pois. Samalla se venytti hänen pisteputkensa kuuden ottelun mittaiseksi, minkä aikana suomalainen on tehnyt pisteet 2+5.

Otetaan nyt siis vielä kertauksena: ajassa 58:13 Golden Knights oli se joukkue, jonka oli tarkoitus ottaa maalivahti pois, ja ajassa 58:24 Flames joutui hypätä kyseisten suunnitelmien kimppuun.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tappio oli Flamesille erityisen kitkerä, sillä sen sijaan, että joukkueen pelaajat olisivat nähneet tappioputkensa päättyvän neljään otteluun, kuin salama kirkkaalta taivaalta se venyikin jo viiden ottelun mittaiseksi.

Vielä vaikeammaksi asian käsittelemisen tekee takuulla kaksi muutakin seikkaa: 1) Joukkue on hävinnyt nämä kaikki viisi otteluaan maalin ja nyt kahden erolla ja 2) Ennen tappioputkeaan joukkue oli voittanut seitsemän ottelua putkeen.

Golden Knightsille tämä puolestaan oli jälleen yksi sulka hattuun lisää, kun se jatkoi tuhkimotarinan lailla etenevää tulokaskauttaan NHL:ssä.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sebastian Aho palasi kaukaloon – laittoi verkot soimaan lämärillä!