VIDEO: Erik Haula osui jälleen – osuma aiheutti valtavan keskustelun!

Vegas Golden Knightsin Erik Haula jatkoi pisteputkeaan melkoisen kyseenalaisella maalilla.
Vegas Golden Knightsin Erik Haula jatkoi pisteputkeaan melkoisen kyseenalaisella maalilla.

Vegas Golden Knightsin suomalaishyökkääjä Erik Haula jatkoi pistetehtailuaan ja hän on nyt huimassa seitsemän ottelun mittaisessa pisteputkessa.

Viime yönä Erik Haula oli asialla jälleen, kun hän siirsi vierasottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan joukkueensa 2-1-johtoon toisessa erässä.

Osuma syntyi maalinedustalta, kun Haula kävi tökkäämässä Connor Hellebuyckin puikoista lipuneen kiekon verkon perukoille.

Maali aiheutti valtavan keskustelun, sillä Golden Knightsin James Neal näytti iskevän mailallaan Hellebuyckia sellaisella volyymilla pään/kaulan aluuelle, että hänen oma mailansa katkesi tilanteessa.

Toisin sanoen Jets kritisoi syytti Nealia maalivahdin estämisestä ja kieltämättä siihen oli melkoisesti aihetta..

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

..vaan videotarkastusten jälkeen tilanteessa ei nähty maalivahdin estämistä ja näin ollen maali hyväksyttiin.

Mitä ilmeisimmin syyksi nähtiin se, että tilanteessa ollut Dustin Byfuglien aiheutti sitomalla omalta osaltaan Nealin mailan suuntautumisen suoraan Hellebuyckin pään alueelle.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Joka tapauksessa on ihmeteltävä, miten maali hyväksyttiin, sillä Nealilta lähti tilanteessa sellainen viikate, että alta pois ja joka tapauksessa se olisi osunut Jets-vahtiin.

Tässä kohtaa kuitenkin pätee sanonta ”kaikki lasketaan” ja sen myötä Haulalla on nyt meneillään seitsemän ottelun pisteputki, jonka aikana hän on tehnyt tehot 4+5.

Itse ottelu päättyi jatkoajalla Golden Knightsin 3-2-voittoon ja näin ollen nevadalaisseura teki historiaa: se on nyt 34 voitollaan NHL:n historiassa eniten debyyttikaudellaan voittoja kerännyt laajennusseura.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tuukka Raskilta leuat loksauttava torjunta – historiallisessa vireessä!