VIDEO: Erik Haula ratkaisi voiton – osui voittolaukauskilpailussa!

Erik Haula ratkaisi Vegas Golden Knightsille kauden 20. vierasvoiton.
Erik Haula ratkaisi Vegas Golden Knightsille kauden 20. vierasvoiton.

Vegas Golden Knightsin Erik Haula ratkaisi voiton joukkueelleen voittolaukauskilpailussa, kun nevadalaisjoukkue kaatoi Buffalo Sabresin.

Suomalaishyökkääjä Erik Haula jatkoi erinomaisia otteitaan kuluvan kauden osalta, kun hän ratkaisi Vegas Golden Knightsille 2-1-vierasvoiton Buffalo Sabresista.

Ottelun varsinainen peliaika päättyi tasan 1-1, kun isänniltä maalinteossa onnistui Justin Bailey ja vierailta Deryk Engelland. Näin ollen edessä oli jatkoaika, ja lopulta myös voittolaukauskilpailu, jossa joukkueensa viidentenä pelaajana ampunut Haula otti ratkaisijan viitan harteilleen.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

26-vuotias suomalaispeluri on ollut kuluvalla kaudella erinomaisessa vedossa, sillä hän on tehnyt 63 pelaamaansa otteluun upeat henkilökohtaiset ennätyspisteet 24+22=46.

Mitä tulee sitten voittolaukauskilpailuissa nähtyihin yrityksiin, kyseessä oli Haulan kolmas voittolaukauskilpailuyritys kuluvalla kaudella. Ja niinhän sitä sanotaan, että kolmas kerta toden sanoo – toisin sanoen kyseessä oli ensimmäinen onnistunut yritys Golden Knightsin suomalaishyökkääjältä.

Voitto oli Golden Knightsille jo kauden 20. vierasvoitto. Joukkue onkin kerännyt vieraskaukalossa enemmän voittoja kuin mikään muu NHL-seura historiansa ensimmäisellä NHL-kaudella.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018