VIDEO: Erik Haula yllätti Jonesin täysin – maali lähes nollakulmasta!

Erik Haula on nyt tehnyt tänä keväänä yhdeksään pudotuspeliotteluun tehot 3+2.
Erik Haula on nyt tehnyt tänä keväänä yhdeksään pudotuspeliotteluun tehot 3+2.

Vegas Golden Knightsin Erik Haula teki kuluvan pudotuspelikevään kolmannen maalinsa, kun nevadalaisseura marssi voiton päähän konferenssifinaaleista.

Vegas Golden Knights oli tyly isäntä San Jose Sharksille, kun joukkueet kohtasivat viidettä kertaa tämän pudotuspelikevään aikana. Kotijoukkue nimittäin iski ensiksi vain kolme sekuntia ennen ensimmäistä erätaukoa 1-0-maalin, kun James Neal ohitti Martin Jonesin ja toisessa erässä – ennen ottelun puoliväliä – Alex Tuch osui ylivoimalla ja Erik Haula puolestaan tasaviisikoin.

Haulan maali oli tietyllä tapaa todella upea ja ennakkoluuloton suoritus. Hän sai nimittäin kiekon David Perronilta, liikkui pelivälineen kanssa varsin pieneen kulmaan ja ohitti Jonesin täysin yllättäen lähestulkoon nollakulmasta.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Päätöserän alkuun Tuch lisäsi isäntien johdon jo neljään, iskiessään illan toisen maalinsa, ja kaikki näytti varmalta.

Sharksin valmennusjohto päätti vaihtaa maalivahtiaan Tuchin iskemän maalin jälkeen ja sen jälkeen tapahtui niin paljon – niin nopeasti – ettei mikään ollut enää varmaa. Aikavälillä 49:35-55:44 vieraat iskivät Kevin Labancin, Tomas Hertlin ja Mikkel Bödkerin johdolla nimittäin kolme maalia, joista Logan Couture syötti jokaisen. Näin ollen Sharks oli hiipinyt hetkessä maalin päähän.

Vieraiden kiri jäi kuitenkin vajaaksi ja lopulta Jonathan Marchessault iski viimeisen niitin tyhjään maaliin. Näin ollen NHL:n tulokasseura on enää voiton päässä NHL:n konferenssifinaaleista ja sensaatiomainen kausi sen kuin jatkuu.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Brad Marchand nuoli taas vastustajaa – uhrina Ryan Callahan