VIDEO: Esa Lindell iski NHL-uransa ennätyspisteet – ensimmäinen maali yli 2 kuukauteen

Dallas Starsin Esa Lindell nähtiin maalinteossa ensimmäistä kertaa yli kahteen kuukauteen.
Dallas Starsin Esa Lindell nähtiin maalinteossa ensimmäistä kertaa yli kahteen kuukauteen.

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell ei ole mikään varsinainen pistelinko, vaan hänen tehtävänään on enemmänkin turvata tähtipuolustaja John Klingbergin selusta.

Lauantai-iltana Esa Lindell iski kuitenkin jauhot suuhun myös John Klingbergille, kun hän nakutti vierasottelussa Buffalo Sabresia vastaan tehot 1+2.

Myös ruotsalaiskollega vietti kolmeen pisteen iltaa, mutta jäi kolmella syöttöpisteellä tilastoissa taakse.

23-vuotias Lindell iski maalinsa aikaan 32:08 ja jo siihen mennessä hän oli syöttänyt joukkueensa toisen sekä neljännen maalin. Samalla nuoren suomalaisen osuma tarkoitti NHL-uran 200. tehopistettä Alexander Raduloville, joka syötti osuman.

Lindell on viettänyt kerran aiemmin NHL-uransa aikana kolmen tehopisteen iltaa, kun hän viime huhtikuussa tehtaili joukkueensa 3-6-tappiossa Tampa Bay Lightningia vastaan tehot 0+3. Maaleja on kuitenkin aina arvostettu syöttöpisteitä enemmän, joten teoriassa Lindell ei vain sivunnut ennätyslukemiaan, vaan laittoi ne uusiksi.

Starsin nuorelle luottopuolustajalle kirjattiin ottelussa myös upea teholukema +4. Koko kauden osalta Lindellin lukema onkin erinomainen +18.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Lindellin ja Klingbergin ohella myös Mattias Janmark merkkautti ottelussa kolme tehopistettä (2+1).

Kari Lehtonen puolestaan jatkoi kovaa vierasvirettään, kun hän pysäytti yhtä vaille kaikki 27 kohtaamaansa laukausta. Lisää kokeneen ”Kärpän” vierasotteista voit lukea täältä.

Ottelun toinen suomalainen kenttäpelaaja, kotijoukkue Sabresin Rasmus Ristolainen, oli alustamassa lopulta Starsin 7-1-vierasvoittoon päättyneessä ottelussa joukkueensa ainoata maalia, toimien kakkossyöttäjänä.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Lätkämaailman mielenkiintoisimpien videoiden pariin pääset puolestaan TÄMÄN LINKIN kautta.