VIDEO: Evander Kane jättimäinen kaappaus Sharksilta – iski viime yönä neljä!

Evander Kane on tehtaillut pisteet 6+5 siirryttyään San Jose Sharksiin.
Evander Kane on tehtaillut pisteet 6+5 siirryttyään San Jose Sharksiin.

San Jose Sharks teki yhden NHL:n Trade Deadlinen kovimmista hankinnoista, jollei jopa kovimman, kun Evander Kane siirtyi seuraan Buffalo Sabresista.

Evander Kane oli jo ennakkoon vähintäänkin yksi Trade Deadlinen kuumimmista nimistä, mutta samaan aikaan hänen ympärillään leijui valtavasti kysymysmerkkejä – pitkälti hänen maineensa vuoksi.

Ainakin toistaiseksi Kane on kuitenkin ollut loistava hankinta San Jose Sharksille. Hän on vallannut itselleen paikan suoraan joukkueen ykkösketjussa ja toistaiseksi hän on pelannut haipaidassa kahdeksan ottelua, tehden niissä tehot 5+5.

Etenkin viime yönä Kane oli elementissään ja nimenomaan siinä roolissa, josta hänelle maksetaan – maalintekijänä. Sharks kylvetti vieraissa Calgary Flamesia 7-4-lukemin ja Kane iski ottelussa neljä maalia.

Kaikki käynnistyi Kanen kuuden minuutin kohdalla syntyneellä ottelun avausmaalilla, kun hän vain heitti löysän ”lerppukiekon” maalia kohti ja se painui kaikkien yllätykseksi maalivahti Mike Smithin selän taakse.

Kanen toinen maali oli toisessa erässä syntynyt 2-2-tasoitusmaali ja hän iski vielä erän loppupuolella joukkueensa 4-3-johtoon, sinetöimällä samalla NHL-uransa ensimmäisen hattutempun.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Neljän maalin iltansa hän varmisti päätöserän toisella peliminuutilla siirtämällä joukkueensa jo 6-3-johtoon. Lopulta ottelu päättyi Sharksin voittoon lukemin 7-4.

Neljällä maalillaan Kane on yksi 23:sta aktiivipelaajasta, jotka ovat onnistuneet maalinteossa yhden ottelun aikana neljästi.

Sharksin kokoonpanossa paikan ykkösketjussa, Joe Pavelskin ja Kanen rinnalla, otti tanskalainen Mikkel Bödker. Tämä johtui siitä, kun edellisessä pelissä ikävästi loukkaantunut Joonas Donskoi, joka oli viime ajat todella vahvassa vireessä, ei pystynyt pelaamaan ottelussa ylävartalovamman vuoksi.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!