VIDEO: Vapise, Braden Holtby! Supertähti Evgeny Kuznetsov laittoi kamat niskaan ja hyppäsi maaliin

Evgeny Kuznetsov on totuttu yleensä näkemään kaukalossa pelaajana, mutta häneltä onnistuvat nähtävästi myös maalivahdin hommat.
Evgeny Kuznetsov on totuttu yleensä näkemään kaukalossa pelaajana, mutta häneltä onnistuvat nähtävästi myös maalivahdin hommat.

Washington Capitalsin ykkösvahtina toimivalla Braden Holtby joutuu pälyillä selkänsä taakse entistä tarkemmin, sillä hän sai itselleen yhden haastajan lisää, kun Evgeny Kuznetsov puki ylleen maalivahdin tamineet.

Capitals postasi eilen kryptisen twiitin, jossa lätkäfanien tuli arvata joukkueen harjoitushallissa maalissa olevan kaverin henkilöllisyys.

Lopulta vastaus kuului ”Evgeny Kuznetsov” ja näin ollen melkoisena taitoniekkana kenttäpelaajana tunnettu supertähti päästiin näkemään melkoisen erilaisissa hommissa.

Vaan, miten se kiekko sitten tarttui? No, ehkäpä Braden Holtbyn tulee vapista tällaisten otteiden jälkeen, sillä venäläistähti vaikutti olevan A: Taitava mailankäsittelijä myös maalivahtina ja B: Hän esti neljästä kohtaamastaan maalintekoyrityksestä kolme.

– Kun olin nuori, tapasin pelata usein maalissa, joten se on todella hauskaa. Joskus sitä pitää vain rentoutua ja nuo parikymmentä maalissani viettämää minuuttia loivat paljon positiivisia tunteita, Kuznetsov hehkutti seuransa verkkosivuilla.

Evgeny Kuznetsov, joka on aiemminkin ollut Capitalsin harjoituksissa maalivahtina – tosin pelaajan varusteissa – pysäytti kiekot siis 75 prosentin tarkkuudella, kohdaten vieläpä pelkkiä rankkariyrityksiä.

Itse asiassa kyseinen torjuntaprosentti oikeuttaisi NHL:n kaikkien aikojen rankkaritilastossa jaetulle yhdeksännelle sijalle. Kokonaisuudessaan listan voit käydä katsomassa TÄÄLTÄ.

Lisää jääkiekkomaailman mielenkiintoisimpia videoita löydät puolestaan TÄMÄN LINKIN takaa.