Video: Filip Forsberg nöyryytti Oilersia upealla ilmaveivimaalilla

Nashville Predatorsin ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg nöyryytti Edmonton Oilersia varsin trendikkäällä tavalla viime yönä.

Edmontonin konkarimaalivahti Mike Smithin yllättänyt veivi tasoitti ottelun lukemiksi 1-1 avauserän puolivälissä. Maali oli Forsbergille kauden 16.

Forsbergin upea veivi ei kuitenkaan antanut Predatorsille riittävästi potkua, vaan se kärsi ensimmäisen tappionsa hiljattain joukkueen valmentajaksi palkatun John Hynesin alaisuudessa.

Lukemiin 4-2 päättyneen ottelun ratkaisijoiksi nousivat hieman vähemmän yllättäen Oilers-supertähdet Connor McDavid ja Leon Draisaitl. McDavid syötti ottelussa kolme maalia, kun taas saksalaistähti Draisaitl nettosi tehot 2+1.

Edmontonin kaksikko on ollut tällä kaudella täysin mielipuolisessa vireessä. 48 pelatun ottelun jälkeen McDavidilla on kasassa tehot 25+49=74, kun taas Draisaitl on iskenyt samassa ottelumäärässä tehot 27+46=73. Noilla pisteillä kaksikolla on kaksoisjohto NHL:n pistepörssissä.

Oilersin supertähtien lisäksi myös Nashville Predators on viime aikoina ollut esillä runsaasti. Ensin se antoi Peter Laviolettelle potkut ja palkkasi Hynesin valmentajakseen, ja vain vähän myöhemmin suomalaismaalivahti Pekka Rinne onnistui maalinteossa.

Nyt valokeilaan nousi puolestaan 25-vuotias Forsberg, josta tuli kaksi ilmaveivimaalia kuluvalla kaudella tehneen Andrei Svechnikovin jälkeen vasta NHL-historian toinen pelaaja, joka onnistuu kyseisessä tempussa. Svechnikovilla on vyöllään tältä kaudelta myös yksi epäonnistunut ilmaveiviyritys.

Filip Forsberg nöyryytti Mike Smithiä ilmaveivimaalilla

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – –

KATSO MYÖS: Video: Anaheimin veskari törmäili oman pakin kanssa – Blues hyökkääjä kiitti ja kuittasi