VIDEO: Miten ihmeessä tämä ei mennyt maaliin? Floridalla valtava määrä epäonnea

Floridalla oli valtava määrä epäonnea ottelussa Edmonton Oilersia vastaan.
Floridalla oli valtava määrä epäonnea ottelussa Edmonton Oilersia vastaan.

Floridalla oli valtava määrä epäonnea Edmontonia vastaan pelaamassaan avauserässä, kun kiekko pyöri läpi koko maaliviivan.

Edmonton Oilersin ja Florida Panthersin välisessä ottelussa nähtiin tilanne, jossa kiekko ei olisi voinut juuri lähempänä maalia olla.

Tai olisi tietenkin, jos se olisi mennyt sisälle saakka, vaan kun ei mennyt. Sen sijaan Panthersin tähtihyökkääjä Jonathan Huberdeau jätettiin ihmettelemään, että miten kiekko onnistuikin pysymään poissa maaliviivan paremmalta puolelta.

Kuten videolta näkyy, kiekko meni läpi koko maaliviivan ja tulo lopulta tolpan kautta ulos. Onnekseen Oilers-vahti Cam Talbot ei tiennyt, missä kiekko oikein menee, ja hän siirtyi juuri oikeaan aikaan hieman ulos maaliltaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Tilanteen jälkeen Huberdeaun ilme oli paljon puhuva: aivan kuten jokainen meistä, hän ei voinut uskoa silmiään ja sitä, että kiekko pysyi poissa Oilers-maalista.

Panthersin onneksi missattu tilaisuus ei käynyt kalliiksi, sillä joukkue voitti huikean päätöseränsä ansiosta ottelun lukemin 7-5.

Suosittelemme myös:
VIDEO: ECHL:ssä ei yksi, vaan kaksi joukkotappelua – jopa veskarit mukana!