VIDEO: Harri Säteri jatkoi ilmiömäistä virettään – otti todelliset huippupelastukset!

Harri Säterin pelastukset kantoivat Florida Panthersin voittoon.
Harri Säterin pelastukset kantoivat Florida Panthersin voittoon.

Florida Panthersin suomalaisvahti Harri Säterin torjuntavire on hieman haastavan alun jälkeen ollut kertakaikkisen upealla tasolla.

Harri Säterin osalta hänen NHL-uransa neljästä ensimmäisestä pelistään jokainen päättyi tappioon, jos mukaan lasketaan myös NHL-debyytti, jossa hän tuli tappioasemassa joukkueensa maalille.

Vaan sittemmin hän on johdattanut Panthersin neljän ottelun mittaiseen voittoputkeen ja todistanut seuran GM:nä toimivan Dale Tallonin jo ennen kauden alkua antamat lausunnot Säteristä todeksi.

– Kolmas maalivahti on hyvin tärkeä, sillä hän tuo syvyyttä organisaatioon. Usein kolmosvahti pääseekin pelaamaan todella tärkeitä pelejä, Tallon totesi heinäkuussa seuran järjestämässä tiedotustilaisuudessa, kun Säterin sopimus julkaistiin.

Ja niin Säteri on toden totta päässyt pelaamaan niitä tärkeitä otteluita, kun sekä ykkösvahti Roberto Luongo että kakkosvahti James Reimer ovat olleet sivussa.

Kaiken kukkuraksi suomalaisvahti on johdattanut Panthersin peräti neljän ottelun mittaiseen voittoputkeen ja näistä voitoista viimeisin irtosi viime yön kotiottelussa Vancouver Canucksia vastaan.

Voiton eteen Säteri torjui 26 laukausta, joiden joukkoon mahtui muun muassa nämä kaksi ilmiömäistä pelastusta:

Kiekon Säterin selän taakse onnistui toimittamaan ainoastaan Markus Granlund, joka iski vaisusti sujuneen kautensa kahdeksannen maalin alivoimalla ja läpiajosta.

Ottelussa nähtiin myös muutoin suomalaista tähtiloistoa, kun Aleksander Barkov iski ottelussa kaksi maalia, joista jälkimmäisen tyhjiin. Niistä lisää TÄMÄN LINKIN takaa.

Säterin ottelukohtaisiin tilastoihin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Claude Giroux pelasti joukkueensa – löi kiekon ilmasta!