VIDEO: Hävytöntä, Nikita Kucherov! Hattutemppu sinetöityi kunnon nöyryytyksellä

Nikita Kucherov tunnetaan yhtenä NHL:n ovelimmista pelaajista.
Nikita Kucherov tunnetaan yhtenä NHL:n ovelimmista pelaajista.

Tampa Bay Lightningin oma poika Nikita Kucherov vastasi koko NHL:n tähdistöviikonlopun hävyttömimmästä harhautuksesta, siis positiivisessa mielessä.

Nikita Kucherov on ollut eittämättä yksi kuluvan NHL-kauden parhaista pelaajista, jollei jopa paras, ja venäläistaituri onkin kiskonut 49 otteluun upeat tehot 27+36=63.

Yksi 24-vuotiaan Lightning-tähden suurimmista vahvuuksista pelaajana on hänen arvaamattomuutensa. Sekä maalivahtien että puolustajien on siis todella vaikea lukea häntä, sillä arsenaali erilaisten harhautusten ja ylipäätään suoritustapojen osalta on niin laaja.

Tätä arvaamattomuutta nähtiin Amalie Areenalla, siis salamapaitojen kotipyhätössä, NHL:n All Star -tauosta huolimatta. Tähdistöviikonloppu järjestettiin nimittäin Tampan kotiareenalla ja Kucherov oli luonnollisesti yksi tapahtumaan valituista pelaajista.

Tällä kertaa Kucherovin uhriksi joutui Washington Capitalsin tähtivahti Braden Holtby, kun venäläishyökkääjä viimeisteli hattutemppunsa Atlantin divisioonan ensimmäisessä ottelussa Metropolitanin divisioonaa vastaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Mikäli Kucherovin liike näyttää tutulta, niin sitä se on. Hän nimittäin teki samaisen tempun viime kaudella voittolaukauskilpailussa Buffalo Sabresin ruotsalaisvahti Robin Lehnerille.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Pekka Rinteeltä sairas torjunta! Huikeat kamerakulmat paljastavat ilmiömäisyyden