VIDEO: Henrik Borgströmin NHL-uran avausmaali Tuukka Raskia vastaan!

Florida Panthersin Henrik Borgströmin NHL-uran avausmaali syntyi hänen neljännessä ottelussaan.
Florida Panthersin Henrik Borgströmin NHL-uran avausmaali syntyi hänen neljännessä ottelussaan.

Florida Panthersin Henrik Borgströmin NHL-uran avausmaali näki päivänvalonsa viime yönä pelatussa NHL:n viimeisessä runkosarjaottelussa.

Boston Bruinsin ja Florida Panthersin välillä peruutettiin aiemmin kuluvalla kaudella runkosarjaottelu lumimyrskyn vuoksi. Niinpä tuo ottelu laitettiin käyntiin viime yönä, kun muut NHL-joukkueet olivat jo joko vetäytyneet kesälomalle tai aloittaneen valmistautumisensa pudotuspeleihin.

Panthersin osalta pelissä oli enää vain kunnia, mutta Bruins sen sijaan tappeli vielä isoista asioista: sillä oli ottelussa panoksena koko Itäisen konferenssin voitto ja se tarvitsi voiton, joko varsinaisella peliajalla tai jatkoilla, valoittaakseen ykkössijan Tampa Bay Lightningilta.

Joukkueen alku otteluun oli kuitenkin lähestulkoon heikoin mahdollinen, joskin suomalaisittain äärimmäisen ilahduttava, kun Henrik Borgströmin NHL-uran avausmaali näki päivänvalonsa hänen ohittaessaan Tuukka Raskin.

Hän iski kiekon Bruinsin suomalaisvahdin selän taakse todella napakalla rannelaukauksellaan, käyttäen Bruins-puolustaja Adam McQuaidia maskina.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Muutamaa minuuttia myöhemmin isäntien Zdeno Chara sai kaksiminuuttisen poikittaisesta mailasta, mutta Panthersista ei ollut hyödyntämään momentumiaan maksimaalisesti ja lopulta David Backes tasoitti ottelun vain vajaa minuutti jäähyn päättymisen jälkeen.

Panthers kuitenkin osui vielä avauserän loppupuolella, kun Borgströmin maalin upealla tavalla alustanut Frank Vatrano vei vieraat 2-1-johtoon.

Toinen erä oli puolestaan hyvin tarkkaavainen erä sekä tasainen erä, mutta yksi maali nähtiin, kun Maxim Mamin vei Panthersin jo kahden maalin karkumatkalle ja samalla Bruinsin entistä kauemmaksi idän ykkössijasta.

Lopulta Bruins tuli vielä päätöserän puolivälin tuntumassa David Pastrnakin osumalla maalin päähän, mutta Evgenii Dadonov ohitti ajassa 58:11 Tuukka Raskin jo neljännen kerran ja homma oli sitä myöten selvä.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!