VIDEO: Henrik Lundqvist ja.. kertakaikkisen mykistävä torjunta!

Henrik Lundqvist esitti parasta osaamistaan ottelussa Calgary Flamesia vastaan, kun hän torjui 50 laukausta.
Henrik Lundqvist esitti parasta osaamistaan ottelussa Calgary Flamesia vastaan, kun hän torjui 50 laukausta.

New York Rangersin Henrik Lundqvist joutui venyä yli 50 kiekon eteen viime yön NHL-kierroksella, kun vastassa oli Calgary Flames.

Ruotsalaisvahti Henrik Lundqvist oli kuin muuri maalillaan, kun hän torjui New York Rangersin 3-1-vierasvoittoon Calgary Flamesista.

Kokeneen Lundqvistin ehdoton tähtihetki ottelussa nähtiin, kun hän otti kiinni poikkarin poikkarista lähteneen laukauksen, lähes epäinhimillisellä tavalla.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Tilanne nähtiin aivan toisen erän alussa ja siitä seuranneesta vastahyökkäyksestä Rangers kävi iskemässä taululle lukemat 2-1.

Jokainen vähääkään koskaan maalissa ollut tietää, että poikkarin poikkariin venyminen on jo itsessään todella haastavaa, saatika sitten, kun puhutaan todellisista ääriasennoista venymisen suhteen.

Lopulta Henrik Lundqvist venyi ottelussa tasan 50 torjuntaan ja johdatti näin ollen lähes yksin joukkueensa vierasvoittoon.

Vieraiden osalta tuore hankinta Ryan Spooner jatkoi siirtonsa jälkeistä uskomatonta lentokeliään, kun hän tehtaili ottelussa pisteet 1+1. 26-vuotias kanadalainen on pelannut nyt kolme ottelua Rangers-paidassa ja tehnyt niissä pisteet 1+6.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018