VIDEO: Floridan pelissä hiljainen hetki, Reimeriltä viesti korkeuksiin

Vancouverin illassa vietettiin hiljainen hetki Floridan kouluammuskelun uhrien muistolle.
Vancouverin illassa vietettiin hiljainen hetki Floridan kouluammuskelun uhrien muistolle.

Floridan kouluammuskelussa menehtyi ystävänpäivänä peräti 17 ihmistä. Panthersin ja Canucksin pelissä vietettiin hiljainen hetki.

Yhdysvalloissa, tarkalleen ottaen Floridan Parklandissa sijaitsevassa lukiossa, tapahtui keskiviikkona kouluammuskelu, kun 19-vuotias koulusta erotettu opiskelija tappoi 17 ihmistä.

Tragedia kosketti syvästi NHL-seura Florida Panthersin pelaajia ja ennen joukkueen Vancouverissa pelattua vierasottelua kaukalossa pidettiin hiljainen hetki kaikkien uhrien muistolle.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Elämä kuitenkin jatkuu, vaikka se tällaisina hetkinä tuntuukin aina vaikealta, ja niin jatkui myös Panthersin matka NHL:n runkosarjassa.

Se jatkui myös positiivisella tavalla, sillä Panthers vei avauserän Vancouverissa nimiinsä lukemin 4-2 ja lopulta voitti ottelun ensimmäisen kaksikymppisen ansiosta numeroin 4-3.

Vierasjoukkueen maalilla torjuneelta James Reimeriltä lähtikin omanlaisensa viesti kauas korkeuksiin, kun ottelun päätössummeri soi.

Joukkueen tehokkaimpana pelaajana hääri suomalaissentteri Aleksander Barkov, joka toimi joukkueensa avausmaalissa kakkossyöttäjänä ja alusti aloitusvoitollaan Nick Bjugstadin 4-2-maalin.

Suosittelemme myös:
Agentti vahvisti: Henrik Haapala palaa Tapparaan, on jo Suomessa!