VIDEO: Iiro Pakarinen iski maalin komealla rannelaukauksella – ”Mahdottomasta kulmasta”

Iiro Pakarinen iski AHL-kauden kuudennen osumansa viime yönä, kun Bakersfield Condors kohtasi AHL-kierroksella San Antonio Rampagen
Iiro Pakarinen teki maalin viime yön AHL-kierroksella

Edmonton Oilersin organisaatiossa pelaava Iiro Pakarinen osui viime yön AHL-kierroksella San Antonio Rampagea vastaan Bakersfield Condorsin 4-0-voitossa.

Suomalaishyökkääjä Iiro Pakarinen on ollut AHL:ssä vahvassa pelivireessä, mistä saatiin esimerkki jälleen viime yönä, kun hänen edustamansa Bakersfield Condors nujersi San Antonio Rampagen numeroin 4-0.

Pakarinen vastasi itse Condorsin kolmannesta maalista, joka syntyi ottelun kolmannen erän puolivälin hujakoilla. Pakarinen sai kiekon ylivoiman aikana ja iski kiekon nuottaan todella komealla rannelaukauksella, vasemman aloitusympyrän pohjalta.

Rannelaukaus oli niin komea, että ottelun selostaja intoutui karjumaan, että ”Pakarinen iskee maalin lähes mahdottomasta kulmasta”. Suomalaisittain osumassa oli myös toinen, hieman negatiivisempi, puoli, sillä maalin päästi selkänsä taakse Rampagen Ville Husso.

Voit katsoa upean osuman alta. Jos video ei toimi, voit katsoa sen myös tämän linkin kautta.

Pakarinen on pelannut AHL:ssä tällä kaudella 12 ottelua, joissa hän on iskenyt komeat kuusi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä. Hänet lähetettiin farmin puolelle 18 NHL-kamppailun jälkeen, joissa hän onnistui keräämään vain yhden syöttöpisteen.

Kaiken kaikkiaan Pakarinen on pelannut NHL:n farmiliigassa yhteensä 60 ottelua tehoin 24+16. Hänen nykyinen viretilansa kielii vahvasti siitä, että mies saatetaan nostaa piakkoin takaisin NHL-seuran puolelle.

Lisää NHL:ään liittyviä uutisia löydät TÄÄLTÄ.

Jos haluat nähdä lisää komeita tai hauskoja videoita, suuntaa TÄNNE.