Video: Ilja Kovalchuk höynäytti lapsiaan ulkojäällä pahemman kerran

Ilja Kovalchuk höynäytti
Ilja Kovalchuk laittoi tivolin pyörimään ulkojäällä.

Montreal Canadiensin venäläishyökkääjä Ilja Kovalchuk höynäytti kahta poikaansa oikein kunnolla, kun kolmikko kävi hiljattain ulkojäällä pelailemassa.

Ilja Kovalchuk julkaisi perheensä ulkojääretkestä hauskan videon Instagram-tilillään. Videolla kiekko pysyy kuin liimattuna venäläistähden hallussa, eikä hänen pojat Philip ja Artem saa pelivälineeseen minkäänlaista kosketusta.

Video on kerännyt Instagramissa jo yli 237 000 näyttökertaa, jonka lisäksi siihen on ilmestynyt runsaasti kommentteja. Muun muassa Montreal Canadiensin tulokashyökkääjä Nick Suzuki kutsuu kommenttiosiossa Kovalchukia yksiselitteisesti legendaksi. Niin ikään Canadiensissa pelaava puolustaja Victor Mete sen sijaan kommentoi videota vedet silmissä nauravalla emojilla.

36-vuotiaan Kovalchukin kausi on lähtenyt upealla tavalla lentoon sen jälkeen, kun hän solmi tammikuun alussa Montrealin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Canadiensin paidassa venäläistähti on pelannut 16 ottelua, joissa on syntynyt tehot 6+6=12.

Kovalchukin saapumisen myötä Montreal on noussut jopa kisaan Atlantin divisioonan viimeisistä pudotuspelipaikoista. Hetkellisesti jopa lähellä divisioonan pohjaa käväissyt Canadiens on tällä hetkellä viiden pisteen päässä viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävästä Toronto Maple Leafsista.

Ennen Montreal-siirtoaan Kovalchuk pelasi NHL:n pohjalle vajonneessa Los Angeles Kingissä, jossa hänen tililleen kertyi 17 ottelussa tehot 3+6. Kings osti Kovalchukin ulos sopimuksestaan joulukuun puolivälissä.

Ilja Kovalchuk höynäytti poikiaan ulkojäällä

Jos upotettu video ei jostain syystä näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – – 

Lue myös: Kaikkien aikojen jäähykuningas lähtee IFK:sta – siirtyy ulkomaille

Lue myös: Pittsburgh treidasi floppihyökkääjänsä Minnesotaan

Katso myös: Video: Matthew Tkachukilta yön kierroksella häikäisevä häkki