Video: Ilves teurasti Ässät ja laittoi ottelusarjan tasoihin

Video: Ilves teurasti Ässät ja laittoi ottelusarjan tasoihin | Laitataklaus.com

Tampereen Ilves oli ladannut akkunsa eilisen jatkoerätappion jälkeen ja näytti kotiyleisölleen parastaan. Ilves teurasti Ässät Hakametsässä peräti 6-1.

Reilut 6300 katsojaa oli saapunut katsomaan kotijoukkue Ilveksen otteita Hakametsän jäähalliin. Ässillä oli mahdollisuus päättää tamperelaisten kiekkokausi voitollaan.

Toisin kuitenkin kävi ja lukemat olivat ensimmäisen erän jälkeen jo 3-0 Ilvekselle. Toinen erä oli maaliton, mutta Ilves jatkoi maalintekoaan Ässien jäähyillessä kolmannessa erässä.

Ässien Jere Seppälälle tuomittiin päätöserässä 2+2 minuutin rangaistus korkeasta mailasta ja Ilves pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimalla, kun Jussi Makkonen oli ottanut kolme sekuntia aikaisemmin jäähyn. Kolmella maalilla johtanut Ilves tuplasi johtonsa ylivoimien aikana, kun Ville Meskanen onnistui maalinteossa kahdesti ja Michael Keränen kertaalleen.

Ässien ainokaisesta vastasi Matti Kuparinen.

Ilveksen voitokkaassa ottelussa maalivahti Antti Lehtoselle kertyi 26 torjuntaa. Samaan torjuntamäärään ylsi myös porilaisten maalivahti Andreas Bernard.

Videolla Ilveksen viimeisen erän ylivoimamaalit.


Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ. (Ruutu.fi)