VIDEO: Karmaisevan näköinen loukkaantuminen – Jack Eichelin kausi pakettiin?!

Jack Eichel iski kaksi loisteliasta maalia
Jack Eichel iski kaksi loisteliasta maalia

Buffalo Sabresin ja Boston Bruinsin välisessä ottelussa nähtiin erittäin ikävä loukkaantuminen, jonka myötä Jack Eichelin kausi saattaa olla ohi.

Buffalo Sabres saattoi päättää ottelussa Tuukka Raskin 21 ottelun mittaisen pisteputken, mutta todellisuudessa joukkue oli ottelun suurin häviäjä, sillä se menetti ottelussa suurimman tähtensä Jack Eichelin.

Kaikki tapahtui varsin harmittoman näköisessä kontaktitilanteessa Bruinsin maalin takana, kun Bruins-puolustaja Matt Grzelcyk horjutti Eichelin tasapainoa niin, että tämä lopulta kaatui.

Eichel kaatui tilanteessa todella karmaisevan näköisesti molempien jalkojensa päälle ja jäi todella tuskaisena makaamaan jäänpintaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten näistä videoista jälkimmäinen osoittaa, kaikkein kovimmilla on Jack Eichelin oikea jalka, joka vääntyy todella pahasti ylitse ja vieläpä moneen suuntaan. Pahimmassa tapauksessa kyseessä onkin todella vakava loukkaantuminen, joka päättää nuoren yhdysvaltalaisen kauden välittömästi.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Valitettavasti Eichel ei ole kyennyt 81 ottelua kattaneen tulokaskautensa (2015-16) jälkeen kyennyt pelaamaan ainoatakaan kautta terveenä.

Viime kaudella hän kykeni pelaamaan loukkaantumisen vuoksi ainoastaan 61 ottelua, joissa hän teki pisteet 24+33=57, ja kuluvalla kaudella hän on pelannut 54 ottelua tehoin 22+31=53.

Jotain Eichelin, joka solmi kesällä seuransa kanssa kahdeksan vuoden ja 80 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen, merkityksestä Sabresille kertoo se, että kaikista NHL:ssä pelaavista pelaajista ainoastaan Edmonton Oilersin Connor McDavid on ollut mukana useammassa joukkueensa maalissa kuin Sabres-tähti.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Andrei Vasilevskiy ja uskomaton torjunta! Epätoivo esti varman maalin