VIDEO: Jack Eichelistä tuli uusi Sabres-kapteeni

Jack Eichelistä tuli uusi Sabres-kapteeni
Jack Eichelistä tuli uusi Sabres-kapteeni

Buffalo Sabres nimitti uuden kipparinsa, kun Jack Eichelistä tuli uusi Sabres-kapteeni. Uutinen julkistettiin upealla videolla.

Buffalo Sabres nimitti uudeksi kapteenikseen Jack Eichelin, ja valinta on oiva veto, sillä Eichel on selkeä franchise-pelaaja Sabresille. Kesällä 2015 koko draftin toisena valittu Eichel aloittaa nyt neljännen NHL-kautensa. Sabresin edellinen kapteeni oli Brian Gionta, joka kantoi C-kirjainta rinnassaan toissa kaudella.

Eichel kuului jo viime kaudella Sabresin kapteenistoon, mutta nyt hänen rintaansa komistaa kapteenin ”C.” 21-vuotias sentteri on kerennyt kiekkoilla NHL-kaukaloissa jo 209 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt 177 tehopistettä.

Jenkkihyökkääjä teki viime kaudella piste-ennätyksensä, mutta Sabres ei taaskaan edennyt pudotuspeleihin. Nyt joukkue on vahvistunut esimerkiksi viime kesän ykkösvarauksella, eli Rasmus Dahlinilla. Buffalolla on koossa mielenkiintoinen ryhmä, ja nuori Eichel toimii nyt Sabres-laivan keulakuvana.

Buffalo aloittaa ottelunsa tulevana yönä, kun 7-0-tappion kärsinyt Boston Bruins tulee Sabresin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 02.00. Eichelin valintaa varten tehtiin tyylikäs julkistusvideo, joka on katsottavissa alhaalla.

VIDEO: Jack Eichelistä tuli uusi Sabres-kapteeni

Jos et näe twiittiä, niin voit katsoa sen myös tästä!

Suosittelemme myös:

VIDEO: NHL-kausi alkoi ryminällä -Pettersson osui debyytissään