VIDEO: Jagr ja Nedved varastivat show’n – ikää 91 vuotta, tehot 1+4!

Jaromir Jagrin paluu kotimaahan sai koko tshekkiläisyleisön sekaisin.
Jaromir Jagrin paluu kotimaahan sai koko tshekkiläisyleisön sekaisin.

Lauantai-iltana Tshekin kakkosliigassa koettiin jotain ikimuistoista, kun 45-vuotias Jaromir Jagr ja 46-vuotias Petr Nedved luistelivat yhtäaikaisesti samaan kaukaloon.

Jaromir Jagrin paluu takaisin kotimaahansa, kun hommat NHL:ssä eivät asettuneet enää uomiinsa kuluvan kauden aikana, on saanut koko Tshekin sekaisin.

Kun siihen lisättiin lauantaiseen otteluun Benatkyn ja Jagrin edustaman HC Kladnon välillä se, että isäntien paidassa nähtiin pelissä paluun kaukaloihin tehnyt 46-vuotias Petr Nedved, oli homma valmis – ottelu jouduttiin valtavan yleisöryntäyksen seurauksena siirtämään pelattavaksi toiseen kaupunkiin.

Ja entäpä sitten se itse ottelu? No, se tarjosi melkoista draamaa ja melkoista tähtiloistoa edellä mainitulta kaksikolta.

Ensiksi Jagr syötti joukkueensa molemmat maalit avauserässä, kun Kladno karkasi 2-0-johtoasemaan. Benaky tuli puolestaan toisessa erässä tasoihin, kun Nedved iski 1-2-kavennuksen ja oli syöttämässä 2-2-tasoitusmaalin.

Homma ei ollut kuitenkaan vielä paketissa, vaikka tilanne oli edelleen 50 minuutin kohdalla samoissa 2-2-lukemissa. Ajassa 50:26 Kladno iski nimittäin ottelun voittomaalin ja kuinka ollakaan – Jagr merkkautti samalla illan kolmannen syöttöpisteensä.

Maalin jälkeen lopputulos repesi, kun Kladno iski alle neljään minuuttiin yhteensä viisi maalia ja voitti ottelun lopulta vieraissa lukemin 7-2.

Ottelun ratkettua tunnelma hallissa oli uskomaton. Jagrille osoitettiin suosiota seisaaltaan, häntä revittiin jokaiseen mahdolliseen fanikuvaan ja hän jakoi uskomattoman määrän nimmareita.

Tällaista se sitten on, kun Jumalasta seuraavan asemassa oleva legenda palaa kotiin..

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Vuoden torjunta?! Tuukka Rask venyi unelmapelastukseen ja tehoili