VIDEO: Nyt tekee pahaa katsoa – Jaromir Jagr sikailtiin sairaalakuntoon!

Jaromir Jagr ei ole välittänyt viime aikoina IIHF:n sääntökirjasta.
Jaromir Jagr ei ole välittänyt viime aikoina IIHF:n sääntökirjasta.

Kesken kuluvan kauden NHL:n Calgary Flamesista tshekkiseura HC Kladnoon siirtynyt Jaromir Jagr joutui eilisiltana karmaisevan törkytaklauksen kohteeksi.

Jaromir Jagrille kuluva kausi on ollut todella haastava etenkin loukkaantumisten osalta. 46-vuotias tshekkikonkari joutui lähteä NHL:ssä melkoiselta takamatkalta kauteen ja se on näkynyt useina vammoina.

Jagrin NHL-ura päättyikin – ainakin toistaiseksi – pienimuotoiseen polvileikkaukseen, joskin tshekki-ikoni palasi kaukaloon Tshekkeihin palattuaan.

Eilisiltana Jaromir Jagr koki vähintäänkin kuluvan kauden ja kenties koko pelaajauransa pahimman loukkaantumisen. Hän nimittäin joutui AZ Havirovin varakapteenin Martin Sikoran törkeän taklauksen kohteeksi ja jäi makaamaan verta vuotavana jään pintaan.

Sikoran taklaus tuli pimeästä kulmasta ja tilanteessa, jossa Jagrilla ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia estää vakavan loukkaantumisen syntymistä.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Jagr loukkaantui siis tilanteessa vakavasti ja hänet kuljetettiin välittömästi läheiseen sairaalaan. Siellä hänellä todettiin aivotärähdys ja Kladnoa nousemisen kanssa auttamaan saapunut legenda on ainakin jonkin aikaa sivussa kaukalosta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tässä vaiheessa monet Tshekeissä pelkäävät jopa Jagrin pelaajauran puolesta, eikä syyttä – etenkin 46 vuoden iässä tällaisella saattaa olla kauaskantoiset seuraamukset.

Mikäli Jagr kuitenkin vielä palaa kaukaloihin, toivottavaa olisi, että hän vaihtaisi kypäräänsä. Hän nimittäin otti kotimaahansa palatessaan käyttöönsä ikivanhan Jofan kypärän, joka on kuin munankuori – se ei suojaa tippaakaan tällaisilta iskuilta.

Jäämme seuraamaan tilanteen kehittymistä ja julkaisemme välittömästi aiheesta lisää, kun tiedämme enemmän.

Jagr on pelannut toistaiseksi Kladnon paidassa, siis tämän kauden aikana, viisi ottelua ja tehnyt niissä tehot 0+4. Toki lauantain ottelu jäi kesken jo hyvin aikaisessa vaiheessa, joten käytännössä ottaen otteluita on tilillä neljä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Olympiatuomari Tobias Wihrlistä tuli viraali hitti – kiipeili maalin päällä