VIDEO: Jesse Puljujärveltä upea kihaus – Kuemperilla ei mitään jakoa

Jesse Puljujärvi siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella Kärppiin.
Jesse Puljujärvi siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella Kärppiin.

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärveltä nähtiin todella upea ylivoimamaali joukkueensa kotiottelussa Arizona Coyotesia vastaan.

Vielä ennen helmikuun loppua Jesse Puljujärveltä ei oltu nähty maalia koko kyseisen kalenterikuukauden aikana ja itse asiassa maaliton putki oli venynyt 15 ottelun mittaiseksi.

Kuunvaihde lupaili kuitenkin hyvää, kun hän ensiksi merkkautti helmikuun toiseksi viimeisessä ottelussa tililleen syöttöpisteen ja viimeisessä osui San Jose Sharksia vastaan.

Maaliskuun alun kaksi ensimmäistä peliä menivät vielä ilman tehopistemerkintöjä, mutta viime yönä ”Pulju” antoi upean kutinsa puhua, kun hän naulasi joukkueensa 3-1-maalin Darcy Kuemperin selän taakse ylivoimalla.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kyseessä oli lähes täydellinen kuti, eikä Kuemperille jäänyt mitään palaa suomalaisnuorukaisen laukauksen edessä. Puljujärvi on nyt pelannut NHL:ssä kuluvan kauden aikana 49 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 11+7=18.

Lukemat ottelussa pysyivät ennallaan aina päätöserän puoliväliin saakka, kunnes Coyotes tuli Chris Dvorakin ja Niklas Hjalmarssonin osumilla tasoihin. Oilers kuitenkin hoiti homman jatkoajalla, kun Oscar Klefbom osui Connor McDavidin esityöstä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018