VIDEO: Jesse Puljujärvi ei petä koskaan – jälleen huikea haastattelu

VIDEO: Jesse Puljujärvi aivan ylivoimaisena haastattelussa matsin jälkeen

Nuoresta iästään huolimatta Edmonton Oilersin 19-vuotias hyökkääjä Jesse Puljujärvi alkaa olla melkoinen haastattelulegenda.

Sympaattinen suomalainen, Jesse Puljujärvi, tunnetaan pelitaitojensa ohella siitä, että hänen heikohko englannin kielen taitonsa aiheuttaa hauskoja tilanteita haastatteluissa.

Viimeksi tämä suomalaisnuorukainen pääsi ääneen joukkueensa edellisen ottelun jälkeen, kun hän tehtaili Vancouver Canucksia vastaan NHL-uransa ennätyspisteensä 1+2 ja hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi. Kyseisen haastattelun voit katsoa TÄÄLTÄ.

Nyt Puljujärvi oli jälleen asialla, kun toimittajat haastattelivat häntä tiistaisten harjoitusten jälkeen ja Oilers julkaisi haastattelun virallisella Twitter-tilillään.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Haastattelussa Puljujärveltä kysyttiin muun muassa sitä, miten paljon mukavammaksi hän nykyisin tuntee olonsa verrattuna alkukauteen.

– Paljon paremmaksi, koska nyt tiedän millaista peli on ja mitä minun tulee tehdä. Teen kovemmin töitä, ajan otteluissa maalille ja niin edelleen.

Kaiken jo edellä mainitun lisäksi ”Pulju” tunnetaan siitä, että hän viilettää kaukalossa todella usein kieli ulkona suustaan. Yksi häntä haastatelleista toimittajista kysyikin syytä siihen.

– En tiedä. Se on kai minun juttuni. Olen tehnyt niin koko elämäni ajan. Ja äidilläni on sama juttu, joskin hän tekee niin treenatessaan crosstrainerilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Puljujärvi vakuutteli, ettei ole saanut vielä koskaan esimerkiksi mailasta osumaa kieleensä, mutta samalla hän tiedostaa sen hetken koittavan jossain vaiheessa.

– Ei sitä ole vielä tapahtunut, mutta odottelen sitä tapahtuvaksi.

Viime kaudella Puljujärvi päätyi otsikoihin, kun kesken Connor McDavidin haastattelun hän ajautui vahingossa TV-kuvaan suu täynnä pizzaa. Siitä lähtien hän on saanut kuulla asiasta ja jälleen kerran häneltä kyseltiin johdattelevasti, että hän ilmeisesti pitää pizzasta melkoisesti.

– Ei se ole niin. Siinä oli kyse yhdestä yksittäisestä kerrasta, Puljujärvi päätti naureskellen.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Suomi-sarjassa sikamainen temppu – maalivahti ei päässyt omin avuin pois kaukalosta