VIDEO: Jesse Saarinen jatkaa Pelicansissa – sopimus julkistettiin tyylillä

Jesse Saarinen jatkaa Pelicansissa
Jesse Saarinen jatkaa Pelicansissa

Lahtelaiset jääkiekkoilun ystävät saivat kuulla ilouutisia, sillä seuraikoni Jesse Saarinen jatkaa Pelicansissa. Pelicans tiedotti asiasta nettisivuillaan.

33-vuotias Jesse Saarinen on lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti, ja häntä voi pitää Lahdessa kulttipelaajana. Saarinen lähti Lahdesta 2010, ja hän palasi viime kaudeksi kotihalliinsa. Ylivoimapelissä viihtyvä hyökkääjä iski  viime kaudella 45 pelissä tehot 11+25.

– Lahtelainen kokenut tuloksentekijä. Saarinen on ollut puolipäiväisenä meidän mukana jo puolitoista kuukautta, joten hänen on helppo tulla mukaan. Mies tuo tarvittavaa leveyttä ja kokemusta kokoonpanoomme sekä erikoisosaamista muun muassa ylivoimapeliin, päävalmentaja Ville Nieminen kommentoi Pelicansin tiedotteessa.

Saarinen on parannellut kesän ja alkusyksyn aikana vaivojaan, mutta hänen pitäisi olla iskussa ja Iskulla noin viikon kuluttua. Kotipelissä SaiPaa vastaan, eikä Tappara-vierasmatsissa Saarista vielä nähdä Pelicansin värit yllään, mutta niiden jälkeen mies on irti.

Pelicans julkisti Saarisen jatkon tyylikkäällä videolla, jossa on paljon lahtelaisuutta musiikista lähtien.

VIDEO: Jesse Saarinen jatkaa Pelicansissa – sopimus julkistettiin tyylillä

Jos et näe twiittiä, niin voit katsoa sen myös tästä!

Suosittelemme myös:

Ukko-Pekka Luukkonen sai lähtöpassit Sabresin harjoitusleirillä