VIDEO: Joe Thornton ja lämäri? NHL:ssä nähtiin harvinaislaatuinen maali

Joe Thornton ei ole valmis lopettamaan mittaavaa uraansa NHL:ssä.
Joe Thornton ei ole valmis lopettamaan mittaavaa uraansa NHL:ssä. Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin konkaripelinrakentaja Joe Thornton ei ole mikään varsinainen armoitettu maalintekijä.

Normaalisti Joe Thorntonin nimi löytyykin syöttösarakkeesta ottelutilastoja katsellessa, joskin on hän tehnyt 1 492 pelaamaansa NHL:n runkosarjaotteluun reippaasti yli 1 000 syöttöpisteen lisäksi myös 397 maalia.

Yksi näistä maaleista syntyi viime yönä, joskin se tapahtui melkoisen epätyypillisellä tavalla Thorntonille: hän nimittäin kaikessa yksinkertaisuudessaan lämäsi kiekon Anaheim Ducksin John Gibsonin selän taakse.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Maali syntyi ylivoimalla aikaan 42:47 ja sen ansiosta Sharks karkasi ottelussa kahden maalin johtoasemaan juuri, kun Ducks oli hiipinyt maalin päähän.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kun Thornton selvästikin omaa erittäin terävän ja tarkan lämärin, kannattaisi hänen ehkä hieman useammin käyttää sitä jatkossa. Niitä tehtyjä maaleja saattaisi olla nimittäin aika paljon enemmän plakkarissa tässä vaiheessa uraa, joskin taas syöttöjen määrä saattaisi olla hieman alhaisempi.

Niin tai näin, Thorntonin kohdalla vastustaja ei voi enää niin sanotusti ottaa vain sitä syöttöä pois.

Kaiken kaikkiaan Thornton tehtaili joukkueensa 6-2-vierasvoitossa paikallisvastustaja Ducksista tehot 1+1. Ottelun tehokkain oli pisteet 2+1 nakuttanut Mikkel Bödker.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kolmostähti Patrik Laineen piiska puhui – Vancouverin pahin mahdollinen virhe kostautui