VIDEO: Mikäs ihme Pappa-Thorntoniin on mennyt? 2 sekuntia ja pudotti hanskansa

San Jose Sharksin 38-vuotias Joe Thornton oli ennen kuluvaa kautta tapellut viimeksi vuonna 2013.
San Jose Sharksin 38-vuotias Joe Thornton oli ennen kuluvaa kautta tapellut viimeksi vuonna 2013.

San Jose Sharksin konkarisentteri Joe Thornton oli tapellut ennen kuluvaa kautta viimeksi vuonna 2013, kun hän hanskasi tuolloin pienen ajan sisään Jonathan Toewsin ja Jamie Bennin kanssa.

Edellä mainittujen tappelujen jälkeen Thornton piti visusti hanskat käsissään, kunnes koitti kuluva kausi. Ensiksi hän tappeli joulukuun alkupuolella Washington Capitalsin kovanaaman Tom Wilsonin kanssa ja yön kierroksella tappelupukariksi valikoitui Toronto Maple Leafsin Nazem Kadri.

Thorntonin ja Kadrin välinen nyrkkihippa ei kestänyt kovinkaan kauaa – siihen tarvittiin vain kypärän riisuminen ja yksi huitaisu – mutta erikoista ei ollutkaan itse tappelu, vaan se, miten siihen päädyttiin.

Kaikki nimittäin lähti liikenteeseen ottelun ensimmäisestä aloituksesta, sitä seurasi molempien pelaajien siirto sivuun aloituksesta ja lopulta tilanne eskaloitui kiukustumisen kautta tappeluksi.

Kuten edellä olevalta videolta näkyy, Thornton yritti pyytää ennen tappelua Kadria riisumaan tämän visiirillä varustetun kypäränsä. Kun Maple Leafs -peluri ei tähän suostunut, päätti Sharks-konkari hoitaa homman itse ja sen jälkeen häneltä tarvittiinkin tasan yksi isku tappelun päättämiseen.

Kyseessä ei ollut myöskään mitkään tavanomaiset NHL-tappelijat – Kadrille kyseessä oli koko hänen NHL-uransa kuudes tappelu, kun taas Thornton hanskasi 2010-luvulla viidettä kertaa.

Ja sitten vastaus otsikossa olevaan kysymykseen: ehkäpä 38 ikävuotta ovat tehneet tehtävänsä ja Thornton ei enää yksinkertaisesti jaksa katsella nuorempiensa touhua.

Lisää mielenkiintoisia videoita löydät TÄMÄN LINKIN takaa.

Maple Leafsin ja Sharksin välisen ottelun tarkemmat tilastot löydät TÄÄLTÄ.