VIDEO: Jokerit pelaa illalla – fiilistele John Normanin hattutemppu

Jokerit pelaa illalla - fiilistele John Normanin hattutemppu
Jokerit pelaa illalla - fiilistele John Normanin hattutemppu

Jokerit pelaa illalla Metallurg Magnitogorskia vastaan, ja helsinkiläiset lähtevät otteluun 8-0-voitto Traktorista takataskussaan. 

Jokerien maanantain kotipeli oli yhtä helsinkiläisten juhlaa, kun narripaidat nakutti kahdeksan maalia taululle. Ruotsalaishyökkääjä, John Norman, oli ilmiliekeissä iskien hattutempun ottelun toisessa erässä.

Ensimmäinen maali oli Normanille kauden ensimmäinen täysosuma, mutta se ei ollut vielä mitään silmäkarkkia. Normanin kaksi seuraavaa olivatkin aika identtiset osumat, mutta vain syöttäjä vaihtui. Ensin Brian O’Neill tarjoili kiekon ruotsalaiselle, joka pääsi naulaamaan kiekon komeasti verkkoon suoraan syötöstä.

Hattutemppu tuli täyteen erän loppupuolella, kun Pekka Jormakka tarjoili kantanamin Normanille, ja kun on hyvä draivi päällä, niin eihän ruotsalainen erehtynyt. Jormakan syöttä oli erittäin upea, ja se ei ollut edes kauden ensimmäinen vastaava. Jormakka on luultavasti ollut Raimo Helmisen lättykerhossa opettelemassa syöttämistä, sillä 28-vuotias Jokeri-hyökkääjä on iskenyt jo tehot 3+5.

Nähtäväksi jää, että jatkuuko Normanin, Jormakan ja muiden Jokerien hurja pelivire tänään!

VIDEO: Jokerit pelaa illalla – fiilistele John Normanin hattutemppu

Jos et näe twiittiä, niin voit katsoa sen myös tästä!

Suosittelemme myös: 

Jokerit saa vieraakseen Magnitogorskin – katso Jokeri-kentälliset