VIDEO: Jonathan Bernieriltä taivaallinen mailapelastus – viime kauden floppi voittanut 7 putkeen

Jonathan Bernieriltä nähtiin uskomaton torjunta hänen ex-seuraansa Anaheim Ducksia vastaan.
Jonathan Bernieriltä nähtiin uskomaton torjunta hänen ex-seuraansa Anaheim Ducksia vastaan.

Colorado Avalanchen kakkosvahti Jonathan Bernieriltä nähtiin suorastaan taivaallinen mailapelastus, kun hän pysäytti ex-seuransa Anaheim Ducksin.

Maalivahdille juuri mikään ei ole sen maukkaampaa kuin vanhan seuran kaataminen – sillä hetkellä sitä nimittäin osoittaa ex-seuralleen, että he ovat tehneet väärän ratkaisun päästäessään sinut lähtemään.

Itse asiassa keitosta voi kuitenkin maustaa vieläkin herkullisemmaksi ja niin teki vielä viime kaudella Anaheimissa pelannut Jonathan Bernier. Hän nimittäin otti ottelussa yhden koko kauden upeimmista torjunnoista pysäyttäen puolityhjän maalin äärellä olleen Ryan Keslerin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Vieläkin paremmaksi tilanteen teki Bernierin sekä Avalanchen kannalta se, että denveriläisseura iski heti kanadalaisvahdin torjunnan jälkeen vastaan ja lopulta Nathan MacKinnon kävi naulaamassa toisessa päässä kauden 20. maalinsa.

Avalanche voitti ottelun lopulta 3-1, kiitos Bernierin 33 torjunnan, ja samalla viime kauden suurin floppiseura venytti meneillään olevan voittoputkensa jo seitsemän ottelun mittaiseksi.

Suosittelemme myös katsomaan Joonas Donskoin upean syötön viime yöltä:
VIDEO: Joonas Donskoi taas ilmiliekeissä – upea kääntösyöttö ja tehot 0+2