VIDEO: Joonas Donskoin pisteputkelle jatkoa – upea ohjurimaali

Joonas Donskoin vireystila on ollut kohdillaan viime aikoina.
Joonas Donskoin vireystila on ollut kohdillaan viime aikoina.

San Jose Sharksin Joonas Donskoin viimeaikainen vire on ollut suomalaisnäkökulmasta katsottuna erittäin mieluisa juttu.

Joonas Donskoin rooli Sharksissa on ollut viime aikoina melkoisen erilainen aiempaan verrattuna: sen sijaan, että hän olisi viilettänyt kolmos- tai nelosketjussa, hän on vallannut itselleen paikan ykkösvitjasta.

Tällä hetkellä Donskoi miehittää ykköskentällisen yhdessä kapteeni Joe Pavelskin ja seuran uuden hankinnan Evander Kanen kanssa, eikä kolmikon tekemisessä ole ollut juurikaan valitettavaa. Esimerkiksi Donskoilla on nyt meneillään kolmen ottelun mittainen pisteputki, jonka aikana hän on tehnyt pisteet 1+3.

Viime yönä Donskoi päätti viiden ottelun mittaisen maalittoman putkensa, kun hän iski kauden 12. osumansa kotiottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan.

Kyseessä oli Sharksin 1-3-kavennusmaali, sillä Blue Jackets oli karannut avauserässä kolmen maalin johtoasemaan. Kavennus syntyi aikaan 38:22.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Joonas Donskoin iskemä kavennusmaali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä vaikka Kane toikin isännät maalin päähän päätöserän puolivälin jälkeen, Artemi Panarin sinetöi vieraille voiton tyhjään maaliin lukemin 4-2.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018