VIDEO: Joonas Korpisalolta sairas torjunta ja huippupeli – sai Bobrovskynkin nauramaan

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalolta nähtiin huippuottelu Dallas Starsia vastaan.
Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalolta nähtiin huippuottelu Dallas Starsia vastaan.

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalolta nähtiin kertakaikkisen huikea ottelu, kun hän pelasi kalenterivuoden 2018 ensimmäisen NHL-ottelunsa.

Muutamia otteluita AHL:n puolella viime aikoina pelaamassa käynyt Joonas Korpisalo sai komennuksen Blue Jacketsin maalille, kun joukkue isännöi Dallas Starsia.

23-vuotias suomalainen oli kahden minuutin ja viiden sekunnin päässä nollapelistä, sillä vieraiden Alexander Radulov tasoitti ottelun aivan loppuhetkillä.

Lopulta ”Korppi” sai kuitenkin palkintonsa, sillä hän pysäytti ensiksi varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla 35 laukausta sekä sen jälkeen kaikki Starsin yritykset voittolaukauksilla. Paremmakseen Korpisalon joutuivat toteamaan niin Jason Spezza, Alexander Radulov kuin myös Tyler Seguin.

Blue Jacketsin kolmesta vetäjästä ensimmäisenä vuorossa oli vastikään seuraan siirtynyt Jussi Jokinen. Hän ei kuitenkaan onnistunut yrityksessään, mutta toisena ampunut Artemi ”Bread Man” Panarin sen sijaan onnistui ja se riitti sinitakeille voittoon.

– Me väänsimme hyvin molemmissa päissä kaukaloa. ”Bread Man” teki maalin ja tämä oli todella jättimäinen voitto meille, ykköstähdeksi valittu Korpisalo iloitsi ottelun tauottua.

– Tunsin oloni todella hyväksi ja farmiin lähettäminen on ollut todella hyvä juttu minulle – olen saanut lisää itseluottamusta.

Joonas Korpisalolta nähtiin ottelun varsinaisella peliajalla – tarkalleen ottaen toisessa erässä Blue Jacketsin kärsiessä siirretystä rangaistuksesta – myös suorastaan sairas torjunta, joka näytti tältä:

Korpisalon torjunta sai myös Sergei Bobrovskyn leuan loksahtamaan sijoiltaan ja miehen ilme oli näkemisen arvoinen.

Nuoren suomalaisvahdin kuluvan kauden ottelukohtaisiin suorituksiin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös katsomaan Sami Vatasen upean läpisyötön viime yöltä:
VIDEO: Sami Vataselta huikea ”Alley-oop-syöttö” – uskomaton vire sen kuin jatkuu