VIDEO: Voi kai sitä näinkin maalata – Jori Lehterän heitto maalille painui sisään!

Jori Lehterän kauden toinen maali syntyi Tampa Bay Lightningia vastaan.
Jori Lehterän kauden toinen maali syntyi Tampa Bay Lightningia vastaan.

Philadelphia Flyersin suomalaishyökkääjä Jori Lehterän kuluvan kauden toinen maali näki päivänvalonsa vierasottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Jori Lehterän kauden toinen osuma syntyi melkoisella onnenkantamoisella. Hän nimittäin vain heitti kiekon vaarattoman näköisesti kohti Tampa Bay Lightningin maalilla torjunutta Andrei Vasilevskiya ja venäläisvahti hörppäsi kiekon sisään.

Kyseessä oli Flyersin 4-3-johtomaali, joka syntyi vain muutamaa minuuttia ennen ottelun toista erätaukoa.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=wmcArxRjIDQ

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Osuma oli Lehterän toinen viimeiseen seitsemään otteluun ja se on melkoisen paljon, sillä ennen edeltävää osumaa kokeneen suomalaisen maaliton putki oli ajallisesti mitattuna lähes kymmenen kuukauden mittainen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Flyers siirtyi ottelun päätöserän alussa jo 5-3-johtoon, mutta nopeassa tahdissa ottelu oli isännille 6-5 ja asetelma kääntyi päälaelleen. Vierasjoukkue onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun, joskin Lightning korjasi täydet kaksi pistettä jatkoajalla. Ottelu päättyi lukemin 7-6.

Myös Flyersin toinen suomalaispelaaja, Valtteri Filppula, pääsi mukaan maalitilastoihin, sillä vanhaa seuraansa vastaan pelannut suomalainen syötti oranssipaitojen neljännen ja viidennen maalin.

Ottelun ykköstykkeinä häärivät isäntien suurimmat tähdet Steven Stamkos (2+3), Victor Hedman (2+2) sekä Nikita Kucherov (0+3). Vieraiden tehokkain oli tehoin 1+2 venäläispuolustaja Ivan Provorov.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018