VIDEO: Jori Lehterän lähes 10 kk mittainen piina on ohi – onnekas osuma!

Jori Lehterän maaliton putki käynnistyi jo viime vuoden huhtikuussa.
Jori Lehterän maaliton putki käynnistyi jo viime vuoden huhtikuussa. Kuva: Getty Images

Kesällä St. Louis Bluesista Philadelphia Flyersiin siirtyneen Jori Lehterän kauden ensimmäinen osuma näki päivänvalonsa sunnuntain Prime time -ottelussa.

Philadelphia Flyers matkasi sunnuntai-iltana Suomen aikaa New York Rangersin vieraaksi ja Manhattanilla nähtiin todellinen maali-iloittelu, kun vieraat kävivät hakemassa täyden pistepotin 7-4-lukemin.

Flyersilta maalinteossa onnistui peräti seitsemän eri pelaajaa ja heistä yksi oli 7-4-lukemat taululle päätöserässä niitannut Jori Lehterä.

Kokenut suomalainen osui hänen kanssaan oranssipaitojen nelosketjussa pelanneiden Valtteri Filppulan ja Dale Weisen esityöstä.

https://twitter.com/FlyersNation/status/965311914388611072

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten video osoittaa, Lehterällä oli osumassaan mukana myös onnea, sillä kiekko päätyi maaliin Rangersin Peter Hollandin kautta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Toisaalta juuri tällä tavalla pitkät piinaavat putket usein päättyvät, joten maalin syntytapa niin sanotusti kuului asiaan.

Koska kyseessä oli Lehterän kauden ensimmäinen maali, oli se samalla myös hänen Flyers-uransa ensimmäinen.

Ylipäätään 30-vuotiaan Jori Lehterän osalta kyseessä oli hänen ensimmäinen maalinsa sitten viime vuoden huhtikuun 28. päivän. Hän siis toisin sanoen oli NHL:ssä maaleitta lähes kymmenen kuukautta ja tarkalleen ottaen 44 ottelua.

Kaiken kaikkiaan Lehterälle kirjattiin ottelussa tehot 1+1, sillä hän oli syöttämässä yhdessä Filppulan (0+2) kanssa joukkueensa avausmaalia.

Suosittelemme myös:
Kommentti: Jaromir Jagrin telominen sen alleviivasi – poliisit saatava takaisin!