VIDEO: Jussi Jokinen tehoili jälleen – kuritti ex-seuraansa kolmella pisteellä

Jussi Jokinen oli pelipäällä ottelussa ex-seuraansa Columbus Blue Jacketsia vastaan.
Jussi Jokinen oli pelipäällä ottelussa ex-seuraansa Columbus Blue Jacketsia vastaan.

Vancouver Canucksiin loppukaudeksi kaupattu Jussi Jokinen on äitynyt todella kovaan kevätvireeseen ja viime yönä hän rokotti ex-seuraansa.

Jussi Jokinen jatkoi oivaa kevätkulkuaan viime yönä, kun hän kuritti hänet Vancouver Canucksiin kaupannutta Columbus Blue Jacketsia tehoin 1+2 ja näytti esimerkiksi Jarmo Kekäläisen suuntaan, mitä hän menetti Jokisen kaupatessaan.

Ensiksi 34-vuotias suomalaispeluri syötti joukkueensa 2-1-johtomaalin ajassa 33:37 ja päätöserän alkajaisiksi, tarkalleen ottaen ajassa 45:14, Jokinen ohitti Blue Jackets -maalilla torjuneen Joonas Korpisalon.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Ajassa 54:03 Jokinen syötti puolestaan Bo Horvatin iskemän 4-1-maalin, joskin vieraat kirivät johdon kiinni kolmella maalillaan, jotka syntyivät päätöserän viimeisten neljän minuutin aikana.

Lopulta Canucks vei kuitenkin tasaisen ottelun nimiinsä lukemin 5-4, kun Alexander Edler ratkaisi ylimääräisen pisteen kotijoukkueelle jatkoaikamaalillaan.

Jokinen on ollut viime peleissä erinomaisessa vireessä. Hän on tehnyt viimeiseen neljään otteluunsa tehot 1+5 ja taistelee tiukasti työpaikasta NHL:ään myös ensi kaudeksi. Kokonaisuudessaan Jokinen on tehnyt kuluvalla kaudella tehopisteet 4+11=15, joten hän on iskenyt viimeiseen vajaaseen viikkoon yli kolmasosan koko kauden tehopisteistään.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ennen kaikkea kokenut suomalainen on osoittanut monipuolisuutensa pelaajana: hän on pelannut Vancouverissa niin ykkös- kuin myös nelosketjussa ja Blue Jacketsia vastaan hän loisti pelatessaan Horvatin ja Nikolay Goldobinin rinnalla.

Jokinen on edustanut kuluvalla kaudella peräti neljää eri NHL-seuraa, sillä ennen Canucksia ja Blue Jacketsia hänet nähtiin sekä Edmonton Oilersin että Los Angeles Kingsin sotisovissa.

Siinä, missä yön ottelun kakkostähdeksi valittu Jokinen oli isäntien tehokkain, vierailta pääarkkitehteina toimivat tehot 1+3 tehnyt Seth Jones ja häntä neljällä syöttöpisteellään säestänyt Artemi Panarin.

Canucks-maalilla NHL-debyyttinsä tehnyt 22-vuotias Thatcher Demko pysäytti ottelussa 26 laukausta. Joonas Korpisalolle torjuntoja kertyi 24.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!