VIDEO: Kolme peliä, kaksi maalia – Jussi Jokinen jo kolminkertaistanut maalisaldonsa

Jussi Jokinen on aloittanut uransa Vancouver Canucksin pelaajana varsin vahvasti.
Jussi Jokinen on aloittanut uransa Vancouver Canucksin pelaajana varsin vahvasti.

Kuluvan kauden neljättä NHL-seuraansa edustava Jussi Jokinen joutui odotella Vancouver Canucksissa omaa vuoroaan muutaman pelin verran.

Kun Jussi Jokinen kaupattiin NHL:n Trade Deadlinella Columbus Blue Jacketsista Vancouver Canucksiin, hänen asemansa uudessa seurassa tehtiin heti selväksi: Vancouverissa satsataan nuoriin pelaajiin, he ovat nokkimisjärjestyksessä edellä ja pelipaikka täytyy todella ansaita.

Ja sen Jokinen on toden totta tehnyt. Hän on nyt pelannut Canucks-paidassa kolme ottelua, tehnyt niissä kaksi maalia ja hänen tehotilastonsa on +2.

Kuudesta jaossa olleesta sarjapisteestä Canucks on kerännyt kaksi, kun Jokinen on ollut kokoonpanossa, mutta niitä Vancouverissa ei tällä hetkellä edes lasketa. Viime yön ottelun se hävisi tasaisen väännön päätteeksi lukemin 2-5 ja Mikael Granlund toimi ykkössyöttäjänä vieraiden voittomaalissa.

Viime yön NHL-kierroksella syntyi se Jokisen osuma numero kaksi, joka itse asiassa oli hänen koko kauden kolmas maalinsa: kyllä, Jokinen teki tällä kaudella muissa seuroissa pelatessaan 46 otteluun tehot 1+6 ja Canucksissa hän on tehnyt kolmeen otteluun pisteet 2+0.

Jokisen iskemä maali oli 2-2-tasoitus ja se syntyi toisessa erässä aikaan 27:51.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Jokisen saama vastuu on ollut vielä vähäistä, mutta tulosta tehdessään myös vastuu on hieman kasvamassa: esimerkiksi Wildia vastaan hän pääsi pelaamaan jo myös hieman ylivoimaa.

NHL-urallaan nyt huimat 940 runkosarjaottelua pelannut Jokinen totesi Vancouveriin siirtyessään tietävänsä, että hän taistelee ensi kauden työpaikastaan, kuten moni muukin pelaaja seurassa, ja ainakin alun perusteella tuo taistelu on käynnistynyt enemmän kuin hyvin.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018