VIDEO: Jussi Makkonen iski hattutempun yhteen erään – Ässiltä totaalinen sulaminen

Jussi Makkonen iski toiseen erään hattutempun, mutta Kärpät kiri kolmannessa erässä tasoihin ja ohi.
Jussi Makkonen iski toiseen erään hattutempun, mutta Kärpät kiri kolmannessa erässä tasoihin ja ohi.

Porin Ässät kohtasi illan ottelussaan Oulun Kärpät. Ässillä oli kamppailussa jo ratkaisevan tuntuinen johto, kun Jussi Makkonen iski toiseen erään hattutempun.

Porin Ässät sai illan kamppailussaan vastaansa Oulun Kärpät, eikä ottelusta puuttunut draamaa. Vielä ensimmäisen erän jälkeen ottelussa edettiin tasaiseen tahtiin, sillä maalinteossa olivat onnistuneet ainoastaan Kärppien Miska Humaloja sekä Ässien Antoine Laganiere. Näin ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemista 1-1.

Toisessa erässä alkoi kuitenkin tapahtua. Nimittäin Ässien Jussi Makkonen aloitti todellisen show’n, kun hän vei Ässät 4-1-johtoon pikaisella hattutempullaan. Makkosen ensimmäinen maali nähtiin ajassa 21:54, ja hattutemppu tuli täyteen ajassa 35:11. Kärppien Aleksi Mäkelä onnistui kuitenkin maalinteossa vielä erän loppupuoliskolla.

Kun toinen erä päättyi, päättyi samalla myös Ässien ”valtakausi”. Kun joukkueet palasivat päätöserän kunniaksi jäälle, alkoi tällä kertaa vastaavasti Kärpät-show.

Ässillä sattui nimittäin päätöserässä todellinen musta hetki, ja kun erää oli pelattu reilut kymmenen minuuttia, oli kamppailu jo lukemissa 4-4. Maalinteossa onnistuivat sekä Nicklas Lasu että Charles Bertrand. Ja vain alle kaksi minuuttia edellisestä, siirtyi Kärpät ottelussa 5-4-johtoon, kun Lasu osui illan toisellaan.

Nämä olivat myös draamaa sisältäneen ottelun loppulukemat. Voit katsoa videon Kärppien tasoitusosumasta alta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös tästä.