Juuse Sarokselta huippuottelu ja syöttöpiste, Eeli Tolvanen pelasi jälleen

Juuse Sarokselta nähtiin erittäin vahva suoritus, mutta hän jäi siitä huolimatta ottelun tähdistön ulkopuolelle.
Juuse Sarokselta nähtiin erittäin vahva suoritus, mutta hän jäi siitä huolimatta ottelun tähdistön ulkopuolelle. Kuva: Getty Images

Juuse Sarokselta nähtiin erittäin vahva esitys, kun Nashville Predators kaatoi vieraskaukalossa Tampa Bay Lightningin 4-1.

Juuse Saros pääsi hakemaan niin sanotusti lämpöjä joukkueensa viime ottelussa Buffalo Sabresia vastaan, kun Scott Hartnellin ottama viisiminuuttinen maksoi isosti (lue lisää täältä) ja Nashville Predators menetti otteensa ottelun voitosta.

Niinpä Saros komennettiin joukkueensa maalille päätöserään ja sitä kautta hänen valmistautumisensa otteluun Tampa Bay Lightningia vastaan hieman muuttui.

Se ei näkynyt kuitenkaan ainakaan negatiivisella tavalla suomalaisvahdin tekemisessä – päinvastoin, Saros oli ilmiömäisessä vireessä Itäisen konferenssin kakkosena olevaa floridalaiasseuraa vastaan, sillä hän pysäytti ottelussa yhtä vaille kaikki 30 kohtaamaansa laukausta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kaiken kukkuraksi Juuse Sarokselta nähtiin ottelussa myös tehopiste, kun hän sai syöttömerkinnän joukkueensa ylivoimalla syntyneeseen 2-1-maaliin.

Lightning-ottelu oli samalla myös toinen NHL-ottelu Eeli Tolvaselle, joka hyökkäsi tällä kertaa kolmosketjussa Colton Sissonsin sekä Nick Boninon rinnalla. Ja toisin kuin jotkin suomalaismediat ovat antaneet koomisesti ymmärtää, ei suomalaisella ollut ottelussa vaikeuksia, vaan hän pelasi hyvin perusottelun, johon kuului peliaikaa 11:07.

Alun perin Tolvasen uskottiin pelaavan vain toisessa Predatorsin viikonlopun otteluista, mutta lopulta päävalmentaja Peter Laviolette joukkoineen peluutti 18-vuotiasta suomalaista sekä Sabres- että Lightning-otteluissa.

Predatorsin ykköstähti yhdessä Saroksen kanssa oli tehot 2+1 nakuttanut Filip Forsberg, joka myös valittiin ottelun ykköstähdeksi. Saros sen sijaan jätettiin tylysti koko ottelun tähdistön ulkopuolelle.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!