VIDEO: Juuse Sarokselta uskomaton torjunta – esti lähes satavarman maalin!

Juuse Sarokselta nähtiin huikea torjunta Brent Burnsin maalintekoyrityksen edessä.
Juuse Sarokselta nähtiin huikea torjunta Brent Burnsin maalintekoyrityksen edessä.

Juuse Sarokselta nähtiin hänen parasta osaamistaan, kun hän torjui Nashville Predatorsin arvokkaaseen voittoon vierasjoukkue San Jose Sharksista.

Nashville Predators johti otteluaan San Jose Sharksia vastaan toisen erän loppupuolella lukemin 3-2. Ottelun lopputuloksen kannalta elettiin siis varsin kriittisiä hetkiä ja juuri täysilukuiseksi päässyt kotijoukkue lahjoitti Sharksille 2 vs. 1 -tilanteen.

Joel Ward sai kiekon, pelasi sen poikittaissyöttöä takatolpan tuntumassa odottaneen Brent Burnsin lapaan ja PAM – laukaus lähti.

Livekuvasta tilanne näytti siltä kuin Burns olisi osunut laukauksellaan rimaan tai tolppaan, mutta hidastuskuva sen paljasti: Juuse Saros venyi Burnsin avopaikan edessä uskomattomaan torjuntaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lopulta Predators voitti ottelun lukemin 5-3 ja iso kiitos siitä kuuluu 39 kertaa torjuneelle Sarokselle, joka pysäytti muun muassa Logan Couturen rankkarin ajassa 58:07 – ottelun ollessa 4-3-tilanteessa isännille.

– Hän ei pelannut kuin kakkosmaalivahti, Couture kommentoi Juuse Sarokselta nähtyjä suorituksia ottelun jälkeen NBC Sportsille.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!