VIDEO: Winnipeg pudotuspeleihin! Juuse Saros nollasi verta vuotaneen Patrik Laineen

Juuse Saros oli vahvassa torjuntavireessä, vaikka päästikin taakseen neljä kiekkoa varsinaisella peliajalla.
Juuse Saros oli vahvassa torjuntavireessä, vaikka päästikin taakseen neljä kiekkoa varsinaisella peliajalla.

Huilivuoron Nashville Predatorsin maalilla Pekka Rinteelle tarjonnut Juuse Saros oli oivassa vedossa joukkueensa kotiottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan.

Vaikka Juuse Saros yllätettiinkin varsinaisella peliajalla peräti neljä kertaa ja vielä kertaalleen voittolaukauskilpailussa, oli hän eittämättä yksi ottelun tärkeimmistä hahmoista ja pelasti joukkueelleen pisteen. Saros oli melkoisessa kiekkosateessa ja hänelle kirjattiinkin ottelussa 43 torjuntaa.

Mukaan mahtui myös kaksi torjuntaa Patrik Lainetta vastaan ja tämän lisäksi hän pysäytti ottelussa Roman Josin mailasta osumaa kasvoihin saaneen suomalaisnuorukaisen myös rankkareilla (löytyy videolta kohdasta 7:45).

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Huippuotteistaan huolimatta Saroksen oli tyytyminen ottelussa vain yhteen sarjapisteeseen, sillä kun vierailta maalinteossa onnistui voittolaukauksilla Mark Scheifele ja Predatorsilta ei yksikään vetäjä, pisteet lähtivät lukemin 5-4 Winnipegiin.

Samalla se tarkoitti sitä, että Laine ja ottelussa tehot 0+1 iskenyt Joel Armia tullaan näkemään tänä keväänä NHL:n pudotuspeleissä.

Pudotuspelipaikka on Jetsille vasta toinen sen jälkeen, kun seura siirtyi Atlantasta Winnipegiin. Kaiken kaikkiaan meneillään oleva kausi on seuralle seitsemäs Winnipegissä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!