VIDEO: Juuse Saros torjui kaikki Vegasin 43 laukausta – teki historiaa!

Juuse Saros torjui ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan jo kauden kolmannen nollapelinsä.
Juuse Saros torjui ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan jo kauden kolmannen nollapelinsä.

Nashville Predatorsin Juuse Saros on päässyt kertakaikkisen upeaan torjuntavireeseen heikon alkukauden jälkeen.

Viime yönä Juuse Saroksen mahtivireen joutui kokea Läntisen konferenssin kärkiryhmä Vegas Golden Knights, joka teki kaikkensa ohittaakseen Pekka Rinteen tulevan manttelinperijän.

Nevadalaisryhmä laukoi kiekon peräti 43 kertaa kohti nuorta suomalaista, mutta ottelun ykköstähdeksi enemmän kuin ansaitusti valittu Saros oli kuin muuri maalillaan, eikä antautunut ottelussa kertaakaan.

Saros ei venynyt mihinkään spektaakkelimaisiin torjuntoihin ottelussa, mutta sen sijaan hänen torjuntatyöskentelynsä oli äärimmäisen varmaa ja tarpeen tullen hän pysäytti kiekot lähestulkoon kirjaimellisesti vaikka ”naamallaan”.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Myös toisessa päässä Marc-Andre Fleury oli vahvassa torjuntavireessä ja hän oli lähestulkoon päätöserän puoliväliin saakka kiinni niin ikään nollapelissä.

Lopulta Kevin Fiala onnistui kuitenkin ohittamaan hänet ajassa 48:00 ja se riitti Nashville Predatorsille voittoon.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Saros on nyt aloittanut kuluvalla kaudella 11 ottelua ja hän on pitänyt niistä peräti kolmessa nollapelin. 22-vuotiaan suomalaisen ylitsepääsemättömäksi esteeksi ovat joutuneet Golden Knightsin lisäksi todeta Edmonton Oilers ja Minnesota Wild.

Samalla Saros teki Nashville Predators -organisaatiossa historiaa, sillä hänestä tuli tennesseeläisten kaikkien aikojen ensimmäinen maalivahti, joka on torjunut useamman yli 40 torjuntaa vaatineen nollapelin. Hän nimittäin torjui kauden ensimmäisessä nollapelissään, Oilersia vastaan, 46 laukausta.

Edes siis Pekka Rinne ei ole pystynyt tähän saavutukseen.

Lisää mielenkiintoisia lätkävideoita löydät TÄMÄN LINKIN takaa.