VIDEO: Kampitus vai ei? Penguinsin voitosta jäi jotakin jossiteltavaa

Kris Letangin eilinen kampitus on aiheuttanut kiekkofanien keskuudessa puhetta.
Kris Letangin eilinen kampitus on aiheuttanut kiekkofanien keskuudessa puhetta.

Kampitus vai ei, kuului kysymys eilen pelatussa ottelussa, kun Pittsburgh Penguins tiputti Philadelphia Flyersin kesälaitumille.

Pittsburgh Penguins eteni ansaitusti pudotuspelien toiselle kierrokselle, kun se kaatoi verivihollisensa Philadelphia Flyersin kuudessa ottelussa. Ratkaiseva kamppailu oli todellinen viihdepläjäys, sillä Penguins vei sen nimiinsä lukemin 8-5.

Ottelusta jäi kuitenkin jossiteltavaa. Nimittäin huippuvireessä olleen Jake Guentzelin ottelun kolmas maali herätti philadelphialaisyleisön keskuudessa kovaa närää. Moni nimittäin näki tilanteen siten, että juuri ennen maalin syntyi Flyersin Sean Couturierilta vedettiin jalat alta.

Tästä syntyneestä kiekonriistosta Guentzel viimeisteli illan kolmannen osumansa. 23-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä oli kamppailussa uskomattomassa vireessä, sillä hän saalisti tililleen tehot 4+1.

Guentzelin maali oli sinänsä ratkaiseva, sillä sen avulla Penguins karkasi ottelussa 6-4-johtoon, kun kamppailua oli pelaamatta noin seitsemän minuuttia. Tuomaristo ei kuitenkaan reagoinut oletettuun kampitukseen millään tavalla, mikä sai kotiyleisön raivon partaalle.

Voit katsoa tilanteen alta ja luoda omat johtopäätöksesi. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Jääkiekkofanien unelma: Viasat ja Telia yhteistyöhön