Kari Lehtonen torjui Dallasille elintärkeän voiton, Granlund venytti pisteputkeaan

Kari Lehtonen antautui Minnesota Wildia vastaan ainaostaan kertaalleen.
Kari Lehtonen antautui Minnesota Wildia vastaan ainaostaan kertaalleen. Kuva: Getty Images

Ykkösvahti Ben Bishopin loukkaantumisen jälkeen Kari Lehtonen on pelannut viime aikoina paljon, eikä hän ole pystynyt vastaamaan huutoon toivotulla tavalla.

Viime yönä ääni kellossa kuitenkin muuttui, kun Kari Lehtonen torjui Dallas Starsille elintärkeän kotivoiton Minnesota Wildia vastaan.

Voitto oli elintärkeä siitä syystä, että se piti Starsin ainakin vielä ainakin teoreettisesti mukana taistelussa Läntisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tällä hetkellä Starsilla on matkaa kahdeksantena olevaan Colorado Avalancheen neljä pistettä, ja se on pelannut ottelun enemmän kuin denveriläiset, joten tilanne on joka tapauksessa epätoivoinen Starsin kannalta.

Lehtonen torjui joukkueensa 4-1-voitossa 33 kertaa ja hänet onnistui ohittamaan ainoastaan Zach Parise, joka iski kiekon suomalaisvahdin selän taakse aikaan 41:29, Wildin pelatessa ylivoimaa. Maalissa syöttäjänä toimi Mikael Granlund.

Isäntien maaleista vastasivat puolestaan Jason Spezza, John Klingberg, alivoimalla osunut Radek Faksa ja viimeisen maalin tyhjiin iskenyt Tyler Seguin. Edellä mainituista nimistä Seguin ja Klingberg antoivat myös yhden maaliin johtaneen syötön.

Kyseessä oli Starsin viimeinen kotipeli runkosarjan, ja mitä todennäköisimmin koko kauden, osalta, joten pelaajat jättivätkin päätössummerin jälkeen jonkinasteiset jäähyväiset faneilleen.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!