VIDEO: Kasperi Kapanen näytti huikean nopeutensa alivoimalla – ohitti Pekka Rinteen!

Kasperi Kapanen osoitti jälleen kerran perineensä isältään huikean luistelunopeuden.
Kasperi Kapanen osoitti jälleen kerran perineensä isältään huikean luistelunopeuden.

Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen näytti koko jääkiekkoilevalle maailmalle, että hän on perinyt isältään huikean luistelunopeuden.

Kasperi Kapanen vei Maple Leafsin kotiottelussa Nashville Predatorsia vastaan joukkueensa 2-0-johtoon upealla yksilösuorituksellaan.

Isännät olivat olleet alivoimalla reippaan minuutin verran, kiitos Connor Brownin kaksiminuuttisen, mutta se ei menoa hidastanut. Kapanen nimittäin karkasi Predators-puolustukselta läpiajoon, ja vaikka Craig Smith pääsikin roikkumaan suomalaisessa kiinni, iski hän tästä huolimatta kiekon Pekka Rinteen selän taakse.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kaikkein vaikuttavin seikka Kapasen suorituksessa oli se, että hän joutui keskeyttämään ”pakomatkansa” ja karata uudelleen Smithiltä karkuun täysin paikoiltaan.

Kyseessä oli 21-vuotiaan suomalaisnuorukaisen kuluvan kauden neljäs maali, mikä on kohtalainen suoritus, kun ottaa huomioon hänen roolinsa Maple Leafsin nelosketjussa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kaiken kaikkiaan Kapanen on tehnyt kuluvalla kaudella NHL:ssä tehot 4+1 sekä AHL:ssä pisteet 12+12=24.

Maple Leafs menetti kuitenkin ottelussa johtonsa, kun ensiksi Colton Sissons kavensi toisen erän lopulla ja Viktor Arvidsson iski tasoitusmaalin vain 25 sekuntia erätauon jälkeen.

Lopulta ottelu eteni aina voittolaukauskilpailuun saakka, missä Maple Leafs selviytyi voittajaksi seitsemänsien yritysten jälkeen. Predators-maalilla Rinne venyi kiekon eteen 30 kertaa. Suomalaisvahti valittiin myös ottelun kolmostähdeksi.

Suosittelemme myös:
KUVA: Olympiapaidat julki – Venäjän paita pistää voimakkaasti silmään