VIDEO: Kasperi Kapaselta tahtomaali ja kaupan päälle mahtava tuuletus!

Kasperi Kapaselta nähtiin todellinen tahtomaali, johon hän tosin sai melkoisesti myös apuja.
Kasperi Kapaselta nähtiin todellinen tahtomaali, johon hän tosin sai melkoisesti myös apuja.

Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapaselta nähtiin todellinen ”tahtojen taistelu” -maali, kun hän iski alkutahdit joukkueensa voitolle.

Maple Leafs osoitti vieraakseen saapuneelle New York Islandersille kaapin paikan heti alkuminuuteista lähtien. Kotijoukkue dominoi ottelua ja ajassa 5:37 isäntien nelosketju runnoi kiekon väkisin maaliin.

Kyseessä oli siis ketju, jossa pelaavat joukkueen suomalaishyökkääjät Kasperi Kapanen ja Leo Komarov. Kun puhutaan runnomisesta, istuisi se yleisesti ottaen paremmin Komaroville, mutta tällä kertaa asialla oli Kapanen.

Suomalaisnuorukainen sai toki osumassa melkoisesti apuja, sillä tulokastähti Mathew Barzal oli lopulta se pelaaja, joka todellisuudessa toimitti kiekon sisään, mutta joka tapauksessa kyse oli maaliin johtaneesta upeasta taistelusta.

Maalinsa lisäksi Kasperi Kapaselta nähtiin osuman jälkeen myös mahtava tuuletus, joka oli täynnä adrenaliinia ja riemua.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Tuuletuksessa näkyi osaltaan varmasti myös helpotus, sillä Kapasen on lyötävä sopimustilanteensa vuoksi jatkuvasti pöytään todella kovat näytöt, mikäli hän mielii jatkaa NHL:n puolella.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kapanen on nimittäin kaksisuuntaisella sopimuksella äärimmäisen helppo lähettää AHL:ään ja kanadalaisseurasta onkin myönnetty, että farmissa pelaamisen taustalla ovat pääasiassa Kapasen sekä hänen kilpailijoidensa erilaiset sopimukset.

Viime yön ottelu oli Kapaselle kuluvan kauden yhdeksäs NHL:ssä ja näissä peleissä hän on tehnyt kolme maalia. AHL:ssä 21-vuotias laituri on pelannut tämän kauden aikana toistaiseksi 28 ottelua tehoin 12+12=24.

Itse ottelu päättyi lopulta melkoisen dominoinnin jälkeen Maple Leafsin 5-0-voittoon. Ottelussa NHL-uransa avausmaalit tekivät Travis Dermott sekä ensimmäistä NHL-otteluaan pelannut Justin Holl.

Kasperi Kapasen ottelukohtaisiin tilastoihin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Klassikkovideo: ”Hei! Olen Jaromir Jagr Kladnosta ja lempipelaajani oli Jaromir Jagr”