VIDEO: Miesten KHL:ssä uhrilampaita, KHL-naiset laittoivat ”kazakkitanssiksi”

KHL:n All Star -ottelun voittaneen Itäisen konferenssin naiset laittoivat tanssiksi.
KHL:n All Star -ottelun voittaneen Itäisen konferenssin naiset laittoivat tanssiksi.

Itäeurooppalaisen kulttuurin ymmärtäminen saattaa tuntua ajoittain melkoisen haastavalta. Tällä kertaa huomiota herättivät KHL-naiset.

Ja mitäkö tällä edellä olevalla tarkoitetaan? No ensinnäkin sitä, että noin puolitoista viikkoa sitten KHL:n kazakhstanilaisseura Barys Astana uhrasi kirjaimellisesti lampaan kaukalossa päästäkseen eroon tappioputkestaan (lue lisää täältä).

Lampaan uhraaminen on kazakhstanilainen perinne, mutta kaikille Astanan pelaajille se ei uponnut, sillä esimerkiksi joukkueen ulkomaalaispelaajat poistuivat kaukalosta kesken kaiken pahoinvoinnista kärsien.

Tällä viikolla Astanassa on puolestaan meneillään All Star -viikko. KHL-naiset pelasivat jo oman ottelunsa, kun taas miehet ovat vuorossa tänä viikonloppuna.

Ja kuinkas ollakaan, Kazakhstanin suunnalta kuului jälleen, joskin tällä kertaa kyse oli koomisesta somessa levinneestä videosta, jossa KHL:n All Star -tapahtumassa esiintyneen Itäisen konferenssin joukkueen naiset laittoivat tanssiksi.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Myös yllä oleva video on aiheuttanut pienimuotoisen kohun, sillä jotkut ovat nähneet sen naisten jääkiekon arvoa alentavana.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kyse on kuitenkin All Star -tapahtumiin kuuluvasta hauskanpidosta, johon jotkut ovat selvästikin suhtautuneet aivan liian vakavasti.

Lisää mitä erilaisimpia videoita jääkiekkomaailmasta löydät TÄMÄN LINKIN takaa.