VIDEO: Kolaaja kaatoi SHL-pelaajan – Jens Olsson kävi pienen lapsen kimppuun

Jens Olsson kävi nuoren kolaajan kimppuun.
Jens Olsson kävi nuoren kolaajan kimppuun.

Eilisessä SHL-ottelussa, jossa toisensa kohtasivat Mora ja Malmö, nähtiin eriskummallinen tapahtuma, kun Jens Olsson kävi pienen lapsen kimppuun.

Ammattilaiskiekkoseuroilla on vuosi toisensa jälkeen kovat panokset piipussa. Joukkueen pyörittäminen maksaa nimittäin valtavia summia rahaa, joten tästäkin syystä pelaajille luodaan parhaat mahdolliset olosuhteet.

Yksi pienemmistä tällaisista teoista on se, kuinka jäästä pidetään huolta. Ammattilaisliigoissa ei nimittäin riitä pelkästään se, että jää ajetaan kuntoon erätauoilla, vaan useilla paikkakunnilla, myös täällä Suomessa, jäät putsataan pelikatkojen aika myös lumikolilla.

Joissakin tapauksissa työn hoitavat seuran juniorit, kuten myös eilen Moran kotiottelussa Malmöa vastaan. Tällä kertaa kolaaminen ei mennyt kuitenkaan täysin suunnitelmien mukaan, sillä vierasjoukkueen kokenut puolustaja, Jens Olsson, ei antanut nuorelle kolaajalle tilaa putsata Malmön vaihtoaition edustaa.

Tällä kertaa kolan puikoissa ei ollut nöyrä pikkupoika, joka olisi tyytynyt kiertämään Olssonin kaukaa. Ei suinkaan. Tämä kyseinen kolaaja nimittäin iski työvälineensä Olssonin luistimiin sillä seurauksella, että hän kaatui jään pintaan.

33-vuotiaan puolustajan reaktio tämän jälkeen saikin usean kiekkofanin raivon partaalle. Hän nimittäin kävi pieneen lapseen käsiksi, ennen kuin tuomaristo ja joukkuekaverit tulivat nopeasti tilanteessa väliin. Myös Moran pelaajat olivat tapauksen jälkeen raivosta punaisia.

Olsson sai tilanteesta ulosajon, kun ottelun kolmatta erää oli jäljellä noin puolet. Mora voitti kamppailun lopulta lukemin 2-1.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Aleksi Heponiemi jatkaa loistoaan – jälleen huipputehot WHL:ssä!

Unibet TV:stä voit katsella Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!