VIDEO: Kolme ottelua, neljä jatkoerää – ratkaisumaali luistimesta luistimeen

Columbuksen ja Washingtonin välisissä otteluissa on nähty tänä keväänä jo neljä jatkoerää.
Columbuksen ja Washingtonin välisissä otteluissa on nähty tänä keväänä jo neljä jatkoerää.

Kolme ottelua, neljä jatkoerää. Siinä on ollut toistaiseksi Columbus Blue Jacketsin ja Washington Capitalsin välisen ottelusarjan tarina.

Columbus Blue Jackets kävi ryöstämässä Washington Capitalsilta kotiedun oikein huolella, kun se vei ottelusarjan kaksi ensimmäistä kohtaamista nimiinsä.

Molemmat ottelut päättyivät jatkoerissä, joten paljon niukemmalla marginaalilla voittoa on mahdotonta ottaa. Ensimmäisessä ottelussa jatkoeräratkaisu syntyi vähän reippaan kuuden minuutin pelaamisen jälkeen ja toisessa ottelussa siihen vaadittiin hieman yli 12 minuuttia.

Ratkaisut syntyivät siis näissä otteluissa kohtalaisen nopeasti, mutta viime yönä menikin sitten vähän pidempään. Washington Capitals kävi nimittäin ryöstämässä ensimmäisen palan kotiedustaan itselleen, kun se kaatoi ajassa 89:00 syntyneellä Lars Ellerin maalilla kotijoukkueen.

Maali oli varsin erikoinen ja tuomarit palaveerasivatkin sen jälkeen jonkin aikaa, sillä kiekko pomppasi Ellerin luistimesta Zach Werenskin jalkaan, siitä takaisin Ellerin luistimeen ja lopulta sisään.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Joukkueet ovat nyt siis pelanneet kolme ottelua ja niistä jokainen on venynyt jatkoerien puolelle.

Pelillisesti hieman niskan päällä läpi sarjan ollut Capitals sai siis vihdoin ja viimein voittonsa. Tällä kertaa joukkueen maalintekijöinä kunnostautuivat, Ellerin ohella, Tom Wilson ja John Carlson.

Blue Jackets oli ottelussa toisen erän alusta alkaen takaa-ajajana, vaikka siis se nousikin kahdesti rinnalle, mutta lopulta Pierre-Luc Dubois’n ja Artemi Panarinin maalit riittivät venyttämään ottelun jatkoerään. Isäntien suurin tähti olikin jälleen Panarin, joka teki tehot 1+1 ja kasvatti pudotuspelikeväänsä pistesaldon lukemiin 2+5.

Maalivahdeista isäntien Sergei Bobrovskylle kirjattiin 42 torjuntaa ja vieraiden Braden Holtbylle 33 torjuntaa.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Byfuglienilta taas maukas pommi, Winnipeg voiton päässä jatkosta!