VIDEO: Laganiere potkaisi Lukko-peluria, Ässät jatkaa puolivälieriin

Porin Ässien Antoine Laganiere potkaisi Rauman Lukon Toni Suurosta.
Porin Ässien Antoine Laganiere potkaisi Rauman Lukon Toni Suurosta.

Porin Ässien kanadalaispelaaja Antoine Laganiere selvisi kaksiminuuttisella tilanteesta, jossa hän potkaisi Rauman Lukon Toni Suurosta.

Ottelusarjassa Porin Ässien ja Rauman Lukon välillä pelattiin tänään toinen ottelu. Ottelun toisessa erässä nähtiin omalla tavallaan mielenkiintoinen tilanne, joka sai alkunsa, kun kotijoukkue Lukon Jyri Marttinen löi poikittaisella mailalla Ässien Antoine Laganierea alaselkään.

Kanadalaispeluri hermostui saamastaan poikittaisesta, kääntyi ympäri ja potkaisi lähintä kaveria, jonka hän löysi. Tuo kaveri oli Toni Suuronen, joka sai tuta Laganieren vihan.

Kysessä oli kunnon potkuliike, josta Laganiere selvisi kuitenkin kaksiminuuttisella.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Erikoista tilanteessa oli se, että Laganiere sai rangaistuksensa huitomisesta; toki hän myös huitoi tilanteessa, mutta potkaisu oli se astetta vakavampi temppu.

Monesti potkaisusta saattaa seurata jälkikäteen jopa pelikieltoa, kuten esimerkiksi Niklas Hagmanille kävi viime kaudella (katso tilanne täältä), ja jos katsoo Laganieren potkua, siinä oli enemmän voimaa takana.

Itse ottelu eteni aina jatkoerään saakka, tilanteen ollessa 60 minuutin jälkeen 2-2. Lopulta Ässät eteni ansaitusti puolivälieriin, kun Matti Kuparinen ratkaisi ottelun aikaan 67:18. Maaliin esityön tekivät Sakari Salminen, ja kuinkas ollakaan – Laganiere.

Illan toisessa ottelussa Pelicans tasoitti voitot 1-1:een, kun lahtelaisjoukkue kaatoi kotonaan SaiPan tyylipuhtaasti lukemin 3-0.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!