VIDEO: Patrik Laineelle pudotuspeliuran avausmaali, Granlundilta upea syöttö!

Kirjattiinko Patrik Laineelle pudotuspeliuran avausmaali heti 1. pudotuspeliottelussa? No tottahan toki.
Kirjattiinko Patrik Laineelle pudotuspeliuran avausmaali heti 1. pudotuspeliottelussa? No tottahan toki.

Kun Winnipeg Jets isännöi viime yönä Minnesota Wildia, kirjattiin Patrik Laineelle pudotuspeliuran avausmaali – kuinkas muutenkaan kuin laukomalla.

Winnipeg Jetsin ja Minnesota Wildin välisen pudotuspelisarjan ensimmäinen ottelu eteni viime yönä Suomen aikaa pitkään maalittomana. Ottelun avausosumaa päästiinkin todistamaan vasta aivan toisen erän lopulla, kun Mark Scheifele ohitti ajassa 37:37 Devan Dubnykin ylivoimalla.

Kun maalihanat oli saatu auki, alkoi maaleja myös tulla. Wild sai päätöserään lentävän lähdön, kun ensiksi kokenut Matt Cullen osui aikaan 41:46 ja reippaat kaksi minuuttia myöhemmin oli Zach Parisen vuoro – Mikael Granlundin ja Mikko Koivun esityöstä.

Etenkin Granlundin syöttö 2-1-johtomaalissa oli kertakaikkisen huikeaa katseltavaa.

Jets ei jäänyt kuitenkaan sanattomaksi, vaan NHL-uransa ensimmäistä pudotuspeliottelua pelannut Patrik Laine tasoitti ottelun vain 53 sekuntia Wildin johtomaalin jälkeen.

Laine päästettiin tälläämään aivan parhaalta maalintekosektorilta ja jokainen tietää, miten siinä yleensä käy.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lopulta Laineen osuman merkitys nousi todella suureksi, sillä Jets voitti ottelun lopulta lukemin 3-2, kun Joe Morrow iski ottelun voittomaalin Dubnykin taakse aikaan 52:47.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Se tapahtui jälleen – Sidney Crosby löi kiekon ilmasta sisään!